MaaS kenniscafé over deelmobiliteit op 8 april

25-02-2020

KNV, CROW, Connekt en het ministerie van IenW organiseren in 2020 vier kenniscafés over Mobility as a Service (MaaS). De eerste bijeenkomst op woensdag 8 april in Bunnik is opgezet door KNV. Het thema van die middag is MaaS en deelmobiliteit. Centraal staan de aanbieders van deelmobiliteit en de gemeentelijke overheden. Wat heb je als aanbieder nodig, wat zijn de uitgangspunten voor beleid en de ervaringen van de gemeenten?

 
 
MaaS en deelmobiliteit
Woensdag 8 april 2020 
Locatie: BOVAG te Bunnik
 
Aanvang
Inloop 13.30 uur
Start netwerkborrel om 17.00 uur 
 
Programma
Zowel aanbieders van MaaS-diensten als gemeenten komen aan bod en zullen met elkaar in debat gaan. Zodra het programma definitief is, wordt het gepubliceerd op deze pagina. Aanmelden kan al via deze link.
 
Voor meer informatie, neem contact op met Sonila Metushi.
 
MaaS en gedragsverandering in mei/juni
Het tweede MaaS kenniscafé, georganiseerd door CROW, gaat over MaaS als middel voor gedragsverandering. Aan de orde komen beschikbare instrumenten (fiscaal, parkeertarieven), specifieke doelgroepen, wel of niet opvolgen van reisadviezen, gebruikerservaring en digitale dienstverlening.
 
MaaS en governance in september
Het derde kenniscafé, dat Connekt op zich neemt, heeft als onderwerp ‘governance’.
Wie is de eigenaar in de fysieke en digitale ruimte? Wie krijgt er toegang tot die ruimte, wie bepaalt dit, onder welke voorwaarden?
 
Zeven nationale MaaS-pilots in november
De laatste bijeenkomst wordt georganiseerd door het ministerie van IenW en gaat over de zeven nationale MaaS-pilots. Welke lessen zijn er al te trekken, hoe worden de MaaS-apps gebruikt?

Scroll naar boven