Kom je ook naar InfraTech 2021?

14-12-2020

Het thema van de volledig online editie van InfraTech 2021 (12-15 januari) is Move Forward. We willen samen een stap vooruit zetten, onze stempel op de toekomst drukken en het voortouw nemen in het creëren van de wereld van morgen. Als strategisch partner van InfraTech 2021 verzorgt Kennisplatform CROW een aantal online sessies in het kennisprogramma.

Online editie
Tijdens InfraTech komt de infrasector samen om verbindingen te leggen, samenwerkingen te versterken, kennis te delen en elkaar te inspireren. De pijlers ontmoeten, kennisoverdracht en innovatie staan centraal. Er zal deze editie geen fysieke beursvloer zijn. InfraTech introduceert voor de komende digitale editie (12-15 januari 2021) een geavanceerd online netwerkplatform Het InfraTech Netwerk Platform biedt de mogelijkheid tot matchmaking, het maken van afspraken en deelnemen aan het digitale kennisprogramma.

Digitale kennisreis
Gedurende vier dagen wordt de kijker meegenomen in een digitale kennisreis. Op dag één zal het thema 'verbinden’ centraal staan: wat hebben marktpartijen en opdrachtgevers nodig van elkaar om een stap voorwaarts te maken? Op dag twee kijken we naar de innovaties in de markt, op dag drie zal het implementeren en doen centraal staan en we sluiten af met actie: How do we Move Forward!

Dit zijn de online sessies van Kennisplatform CROW.

  • 12 januari 16.30 uur Infra-Innovatie Netwerk Circulair viaduct
  • 13 januari 10.30 uur Infra-Innovatie Netwerk Betoninnovaties en lancering Betoninnovatieloket
  • 13 januari 16.30 uur Managing Public Space
  • 14 januari 15.30 uur Masterclass aanbesteden twee-fasen contracten
  • 14 januari 16.30 uur Platform Bruggen
Bekijk hier het volledige programma en meld je aan
 

Scroll naar boven