CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Lancering platform Ruimte voor Lopen tijdens Walk21

10-10-2019

Dé plek voor uitwisseling en samenwerking op het gebied van ruimte voor lopen.

Meer dan 30 overheden, kennisinstellingen en maatschappelijke organisaties willen meer plek en aandacht voor lopen. Het platform Ruimte voor Lopen waarin deze organisaties zijn verenigd is op woensdag 9 oktober tussen 11.45 en 12.45 gelanceerd tijdens het internationale voetgangerscongres Walk21 in Rotterdam. De lancering vond plaats tijdens een afwisselende talkshow met bijdragen van Daan Zandbelt (College van Rijksadviseurs), Marjon Bachra (Directeur JOGG) en Floor Vermeulen (Gedeputeerde Provincie Zuid-Holland). De openingshandeling is verricht door Frits van Bruggen, directeur van de ANWB.

Dé plek voor uitwisseling en samenwerking op het gebied van ruimte voor lopenplatform lopen

Het platform biedt een plek voor uitwisseling en samenwerking, bedoeld voor organisaties en professionals die meer ruimte voor lopen willen creëren. Partners werken samen in projecten rondom beloopbaarheid, voetgangersveiligheid, beweegvriendelijke leefomgeving, stimuleren lopen voor gezondheid en aantrekkelijke, veilige en obstakelvrije routes voor voetgangers en wandelaars. Daarnaast helpen ze het gezamenlijk belang van lopen zichtbaar te maken en delen ze kennis en goede voorbeelden.
 
Het platform Ruimte voor Lopen is een initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Wandelnet en CROW.

Wil je meer weten over het platform Ruimte voor Lopen? Ga dan naar ruimtevoorlopen.nl
ruimte voor lopen

Scroll naar boven