Gerelateerd


InfraTech 2019 | Ga met ons in gesprek!

15-01-2019

Het is zover: InfraTech 2019. Wat staat je allemaal te wachten? Welke kennissessies organiseert CROW?

In de afgelopen maanden zijn wij hard aan de slag gegaan om een mooi en spraakmakend programma te maken. Speciaal voor jou. Ook onze stand pakken we dit jaar iets anders aan dan de voorgaande jaren. Er valt een hoop te beleven tijdens InfraTech 2019! Ga je met ons in gesprek tussen 15 en 18 januari? We ontmoeten je graag!

Ook dit jaar hebben we weer boeiende en inspirerende kennissessies*. Over onder andere Green Deal Duurzaam GWW, VISI Transitiecatalogus, smart mobility, bouwteam spil bij ‘Herinrichting openbare ruimte WOC Nieuwleusen’, Leerstoel beheer.. Managing Public Space en klimaatadaptatie. Meer dan twintig kennissessies van CROW staan er voor je klaar.

Sprekers

Sprekers als Diederik Zuiderwijk (Kodos BV) en Joep van der Meer (vdMeer Kosten & Kennis) vertellen jou meer over kostenramingen SSK. En Margot Weijnen (NGI) en Hans Mommaas (PBL) leiden het InfraDebat in. Over het InfraDebat gesproken het debat wordt gevoerd door een drietal vertegenwoordigers uit de sector: Pier Eringa, (president-directeur ProRail), Martijn Smitt (directeur infra van Ballast Nedam) en Taco van Hoek (directeur van Economisch Instituut voor de Bouwnijverheid). Meng jij je in de discussie?

Stand

Wat er precies in de stand van CROW te beleven valt houden we nog even geheim. Wel vertellen we je alvast dat het een groot spektakel zal worden! Daarnaast hebben we een superleuke selfie-actie waarbij je kans kunt maken op een camera!
 
Een kleine teaser wat betreft onze stand: hoe zou de inrichting van Nederland eruit zien als wij er niet zouden zijn?
 
Schrijf je in voor de kennissessies van CROW en ontmoet ons in de stand!

*De kennissessies van CROW zijn gratis. Schrijf je je in voor een kennissessie van CROW? Dan regelen wij voor jou de inschrijving voor InfraTech.

Scroll naar boven