CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Gerelateerd


CROW laat vakwereld Openbare Ruimte ‘met andere ogen’ naar rol beheerder kijken

11-09-2018

Op 26 en 27 september 2018 laat CROW de bezoekers van de Vakbeurs Openbare Ruimte 2018 ‘met andere ogen’ naar de veranderende rol van de beheerder kijken. De bezoekers maken kennis met een aantal belangrijke nieuwe kennispublicaties. Kennis die noodzakelijk is voor toekomstbestendig beheer van de openbare ruimte. Als sponsor, exposant én organisator van vijf lezingen op de vakbeurs heeft CROW een prikkelend programma samengesteld die u niet mag missen.

De rol van de beheerder wordt steeds belangrijker. De beheerder zorgt voor een goed functionerende buitenruimte, en is bij uitstek de bewaker van de continuïteit, integraliteit en kwaliteit. CROW ondersteunt de beheerders met slimme systematieken, afsprakenstelsels en monitoringstools. Landelijk toepasbaar, breed gedragen en ontwikkeld met en door vakgenoten. Dit doen we ook op de Vakbeurs Openbare Ruimte 2018.

CROW-programma

Tijdens de vakbeurs presenteert CROW een aantal belangrijke nieuwe kennispublicaties in de vorm van lezingen. Er zijn lezingen over de Kwaliteitscatalogus, benchmarken, beeldbestekken, checklist assetmanagement en de nieuwe CROW-beheersystematieken. Tijdens de CROW-lezingen hoort u meer over de eerste toepassingen in de praktijk, en de resultaten van pilots en proefprojecten.
Buiten het lezingprogramma kunt u ons ook vinden in stand 2.1.03.

Toekomst van beheer is al hier

CROW heeft in de toekomst van beheer de rol van richting geven aan, faciliteren en verbinden. Onder het thema ‘Met andere ogen - Toekomst van beheer’ lanceert CROW de komende maanden een aaneenschakeling van boeiende lezingen en bijeenkomsten met als doel beheerders te ondersteunen met slimme tools en van hen toekomstbestendige beheerders te maken. Durf met andere ogen naar de veranderende rol van de beheerder te kijken. 

Lees meer over de CROW-lezingen en de toekomst van beheer

Scroll naar boven