CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Feestelijke overhandiging handreiking ‘duurzaamheid in gemeentelijke projecten’

09-07-2018

Op woensdag 4 juli 2018 overhandigde CROW’er Mark Hofstede de handreiking ‘duurzaamheid in gemeentelijke projecten’ aan Maarten Loeffen, Ad Bonneur en Peter van Riswijk.

Peter van Riswijk (provincie Gelderland), Ad Bonneur (Tauw), Maarten Loeffen (Stadswerk), Mark Hofstede (CROW) en Bart Steman (RHDHV).

Onder leiding van RHDHV en in samenspraak met diverse gemeenten is deze handreiking tot stand gekomen. Naast de werksessies die samen met de gemeenten zijn georganiseerd, heeft RHDHV ook interviews afgenomen waardoor er een prachtig gezamenlijk resultaat is opgeleverd. Een mooie mijlpaal op het gebied van Duurzaamheid in gemeenteland. De interactieve PDF vindt u op de website van duurzaam GWW.

Gebruik handreiking

De handreiking biedt u handvatten bij uw huidige en toekomstige projecten, helpt u bij het vinden van informatie en helpt u bij het toepassen van bestaande tools. Gebruik de handreiking als informatiebron of als naslagwerk. Maar gebruik de handreiking ook als ondersteunende praatplaat tijdens vergaderingen en bijeenkomsten.

Handreiking duurzaamheid in gemeentelijke projecten

Afbeelding 1: Peter van Riswijk (provincie Gelderland en mede-financier van deze handreiking), Ad Bonneur (stuurgroeplid, namens de ingenieursbureaus, van Green Deal DGWW 2.0), Maarten Loeffen (stuurgroeplid, namens de gemeenten, van Green Deal Duurzaam GWW 2.0) en Mark Hofstede (CROW).
Afbeelding 2: Handreiking 'duurzaamheid in gemeentelijke projecten'.

Scroll naar boven