CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Cursus UAVgc fit for Best Value

27-09-2017

U bent in een werkgroep aan het werk aan een van uw Best Value projecten. Voor u het weet eindigt u voor de zoveelste keer in een discussie over verantwoordelijkheden en verwachtingen. De werkbespreking is afgelopen en u vraagt zich af hoe u dergelijke knelpunten vooraf kunt herkennen en bovenal kunt voorkomen. Zoekt u ook naar praktische handvatten om een Best Value project in goede banen te leiden binnen een UAV-GC kader?

Wij organiseren in samenwerking met Tauw de gevorderden cursus UAV-GC fit for Best Value. Met deze cursus beschikt u in één dag over de benodigde kennis om op de juiste wijze invulling te geven aan een contract onder de UAV-GC bij een Best Value project. De cursus wordt gegeven door Chantal Schrijver en Marlous Vogels (Tauw).

U leert
Inzicht: Toepassingsmogelijkheden van UAV-GC bij Best Value.
  • Waar is Best Value voor bedoeld?
  • Waar is UAV-GC voor bedoeld?
  • ​Waar gaan deze twee niet samen?

Kennis: UAV-GC bij Best Value
We doorlopen met u de knelpunten en laten u op interactieve wijze zien hoe u met deze knelpunten om kunt gaan. Hierbij wordt een handreiking gebruikt die onderdeel vormt van het cursusmateriaal.

Toepassing: Werkvorm/rollenspel
Interactief werken aan een case UAV-GC bij Best Value
 
U krijgt
Bij deelname aan de cursus krijgt u een half jaar gratis toegang tot de online Kennismodule UAV-GC.

De docenten 
Chantal Schrijver
Ze heeft meer dan vijftien jaar ervaring met UAV-GC projecten zowel aan de opdrachtgevers- als aan de opdrachtnemerskant. Ze is B-gecertificeerd in de Best Value aanpak en geeft al meer dan tien jaar trainingen bij CROW.
 
Marlous Vogels
A+ gecertificeerd in de Best Value aanpak. Ze heeft meer dan twintig Best Value-aanbestedingen begeleid (onder andere bouw en infra/UAV-GC) en meer dan dertig Best Value trainingen en presentaties gegeven.

De beste aanpak leren? Toegang tot de cursus en meer informatie. 

Scroll naar boven