CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Drie partijen onder één dak

06-04-2017

Met de verhuizing van Den Haag naar Utrecht kreeg per 1 maart ook de organisatie DOVA definitief onderdak bij CROW. Inmiddels delen drie organisaties het kantoor van CROW aan het Jaarbeursplein te Utrecht; CROW-NDOV, CROW-KpVV en DOVA.

Om dit te vieren organiseerden CROW-NDOV, DOVA en CROW-KpVV op 14 maart jl. een housewarming. Daarbij werd ook de nieuwe kantoorvleugel geopend met extra vergaderzalen, flexwerkplekken en ruimte voor ontmoeting. Iman Koster opende de bijeenkomst en bracht daarbij een toost uit op een goede samenwerking tussen de partijen. 

Wijnand Veeneman (TU Delft) interviewde de gastheren Gertjan Kamerik (CROW-NDOV), René Meijer (DOVA) en Wim van Tilburg (CROW-KpVV) over de toekomst en kwaliteit van het OV. Al snel blijkt dat de drie partijen elkaar op deze gebieden goed aanvullen. René Meijer: “We hebben de vakgebieden van data, kennis en beleid nu onder één dak. Dat gaan we merken in de samenwerking. De lijnen zijn korter en we hebben de ambitie om samen op te trekken en elkaar aan te vullen.”

Ook de aanwezigen dachten mee over de toekomst. Naar het idee van Man bijt hond, voor de gelegenheid door Iman Koster benoemd als Man kust bus, stelden we hen de vraag: Wat is jouw idee voor een beter ov? De leukste antwoorden zetten we op een rijtje: 

Scroll naar boven