CROW Academie: vanaf 10 mei weer cursussen op locatie. Lees meer

Eerste lichting gecertificeerde allround GWW-inkoopprofessionals!

05-07-2016

Tien deelnemers van de Leergang Inkopen GWW hebben maandag 27 juni jl. uit handen van Henkjan van Meer van de Unie van Waterschappen de eerste officiële CROW-NEVI-certificaten Inkopen GWW mogen ontvangen.

afgestudeerden_leergangInkopenGWW2016.jpgGedurende vijf dagen zijn zes inkopers en vier GWW'ers bekend geraakt met de cultuur binnen de GWW en het inkoopproces. Zij hebben onder begeleiding van de trainers Chantal Schrijvers (TAUW) en Karin van IJsselmuide (NEVI) vele onderwerpen zoals integrale (keten)aanpak, inkoopstrategieën, bijzondere wetten en contractvormen, duurzaam GWW en niet te vergeten het “Dumpermodel” uitgediept. Door middel van een afsluitende presentatie hebben de deelnemers laten zien een echte allround GWW-inkoopprofessional te zijn. Tot slot ontvingen zij daarom het officiële ‘CROW-NEVI certificaat Inkopen GWW’.

Vanuit de overheid was er vraag naar een opleiding die de verschillende werelden en bloedgroepen van het inkoop- en aanbestedingsproces en het GWW-proces bij elkaar brengt. CROW en NEVI hebben hiervoor hun kennis bijeengebracht en de unieke leergang ontwikkeld. In januari 2017 start er weer een nieuwe Leergang Inkopen GWW waarvoor men zich nu al kan aanmelden.

 

Scroll naar boven