CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Hoe kunt u voordeel halen uit de CO₂-Prestatieladder? Kom naar het seminar.

14-03-2013

Op 16 mei 2013 organiseert CROW in samenwerking met Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen (SKAO) het Seminar CO₂-Prestatieladder in het Golden Tulip Hotel te Zoetermeer. CO₂-Prestatieladder.

Gedurende dit seminar zullen uiteenlopende ontwikkelingen en toepassingen over de CO₂-Prestatieladder worden toegelicht. Naast de plenaire sessie waarin de ontwikkelaars en gebruikers van de ladder aan het woord komen, kent het programma ook workshops waar bezoekers de dialoog kunnen aangaan over de CO₂-Prestatieladder onder leiding van een workshopspreker.

Verder leren bezoekers tijdens de workshops hoe zij de CO₂-Prestatieladder kunnen inzetten binnen hun eigen projecten, o.a.: Hoe kan de ladder worden ingezet bij aanbestedingen?; Wat moet een organisatie doen om te klimmen op de ladder?; Wat is nodig om een certificaat te halen?.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 125,- (excl. btw). Bij de toegangsprijs zijn de lunch en de netwerkborrel inbegrepen.

Aanmelden

Het seminar geeft u in één dagdeel een duidelijk beeld van hoe uw organisatie voordeel kan halen uit de CO₂-Prestatieladder.

Scroll naar boven