CROW zoekt Beste Beheerteam van Nederland

18-09-2013

Bent u werkzaam bij het beste beheerteam van Nederland? Of kent u het beste beheerteam? Doe dan nu mee met de verkiezing: ‘Beste Beheerteam van Nederland!’.

Wat is het Beste Beheerteam van Nederland?

Koning Willem-Alexander sprak in de troonrede over de verandering van de klassieke verzorgingsstaat naar een participatiesamenleving. "Van iedereen die dat kan, wordt gevraagd verantwoordelijkheid te nemen voor zijn of haar eigen leven en omgeving." (bron: NU.nl | Koning spreekt in troonrede over kans op herstel)
 
Steeds meer mensen zijn al bezig met hun eigen leefomgeving. Het is daarom de hoogste tijd om die mensen die zich bezighouden met het beheer van de openbare ruimte in het zonnetje te zetten. Iedereen mag meedoen: van opdrachtgever tot aannemer, van ambtenaar tot bewoner, van projectleider tot student!
 

Beheerteams in vele gedaantes

Zo’n beheerteam kan vele samenstellingen hebben: Is uw team een groep betrokken bewoners uit de buurtvereniging die een deel van de dagelijkse beheertaken uitvoert? Of de samenwerking van gemeenten en bedrijven in het stadshart? Is het uw samenwerking met studenten die een prachtig pilotproject heeft opgeleverd? Of is het uw team van consultants die al tientallen gemeenten naar tevredenheid hebben geadviseerd over de buitenruimte?
 
En waarom is uw team of dat team ‘de beste’? Vanwege de meest vernieuwende samenwerkingsvorm? Of de meest gewaardeerde openbare ruimte? Heeft u de goedkoopste werkwijze? De meest verrassende aanpak? Of de meest duurzame oplossing?
 

Meld uw team aan

Gooi uw valse bescheidenheid opzij en laat zien dat uw beheerteam trots is op hun werk. Meld uw team uiterlijk 25 oktober 2013 aan. Aanmelden is heel eenvoudig. Download het aanmeldformulier, vul het volledig en naar waarheid in en stuur het ingevuld retour naar bestebeheerteam@crow.nl. Aanmelden van een ander team mag ook. Bekijk hier de actievoorwaarden.
 

De verkiezing

Nederland selecteert, de drie genomineerden teams presenteren zich op het podium van het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte en de congresdeelnemers kiezen de nummer één!
Meer informatie over het congres.

Latest newsLatest news
Scroll naar boven