CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Aanwezig op Dag van Verkeer & Mobiliteit? Kom naar onze lezing en stand.

06-11-2013

Op donderdag 28 november 2013 ontmoeten verkeersvakgenoten elkaar in Expo Houten tijdens de Dag van Verkeer & Mobiliteit. Dit is een Nederlandse vakbeurs over verkeerstoepassingen en mobiliteitsoplossingen, met aanvullend lezingen. Uiteraard is CROW ook aanwezig, met een lezing en stand 2.050.

CROW-lezing

De lezingen zijn vooral gericht op het uitwisselen van informatie en u kunt ze gratis bijwonen. Hoe pak je een bepaald project aan, waar loop je tegenaan en hoe los je eventuele problemen op? Aan de hand van praktijkgerichte projectvoorbeelden passeren actuele thema's de revue. Bezoek de lezing van CROW:
 
John BoenderMarleen Hovens

U kunt zich voor deze lezing aanmelden tijdens het registreren voor uw gratis toegangskaart voor de beurs.

Beurs

Dit jaar is een record aantal exposanten voor u aanwezig op de beursvloer. Inmiddels staan er meer dan 160 leveranciers, waaronder CROW. Kom bij ons langs bij op stand 2.050!

Voor wie?

De beurs is interessant voor gemeenteambtenaren met als werkveld het stedelijk gebied en het daarop aansluitende wegennet, ambtenaren werkzaam bij provincie, waterschap of rijk en voor bezoekers uit de private sector zoals aannemers van infrastructurele projecten.

Inschrijven

Wilt u de beurs gratis bezoeken? Registreer u dan nu. U heeft dan toegang tot de beurs, lezingen, koffie, thee en frisdrank, parkeren en de pendelbus (NS-station <> Expo Houten).
Tijdens uw registratie kunt u ook uw lezingen kiezen.Scroll naar boven