Routebeschrijving bezoekadres Utrecht

Het kantoorgebouw 'Sijpesteijn' in Utrecht is gevestigd naast Utrecht Centraal Station (Jaarbeurszijde). Wij zijn gevestigd op de 3e etage.

Met het openbaar vervoer

Jaarbeursplein 22 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Neem de trein naar Utrecht Centraal Station. Vanaf daar kunt u te voet verder reizen. Vanaf Utrecht Centraal Station is het circa 8 minuten lopen. Verlaat het station aan de achterzijde richting Jaarbeursplein (aan de kant van het karakteristieke witte stadskantoor). Aan het einde van de looppassage loopt u rechtdoor en neemt u de (rol)trap of lift naar beneden richting 'Jaarbeursplein'. Op straatniveau gaat u rechtaf. Aan de rechterzijde ziet u het kantoorgebouw Sijpestein.

Met de auto

U kunt gebruikmaken van diverse opties, zoals P+R-locaties, het parkeerterrein van de Jaarbeurs of de parkeergarages aan de andere kant van het spoor.

P + R

U kunt vanaf één van de P+R-locaties aan de rand van de stad met de bus of sneltram naar het centrum en terug? Kijk op www.slimutrechtin.nl

Actuele informatie bereikbaarheid Stationsgebied

Actuele informatie over de bereikbaarheid per openbaar vervoer vind u op www.gvu.nlwww.9292ov.nl of maak gebruik van de 9292 app

Informatie over de herontwikkeling van het Stationsgebied: www.cu2030.nl/

Scroll naar boven