Kennismodule Beeldkwaliteit Openbare Ruimte Basis

  • Productgroep:Kennismodule
  • Soort:Abonnement
  • Vakgebied(en):Openbare ruimte

Bent u verantwoordelijk voor het beheer van de openbare ruimte? Dan weet u dat een goed ontworpen en beheerde openbare ruimte een grote maatschappelijke meerwaarde heeft en efficiënt te onderhouden is. De Online Kennismodule Beeldkwaliteit Openbare Ruimte biedt kennis waarmee u succesvolle openbare ruimten kunt realiseren.

Abonnement: Jaar
€ 119,00
Excl. 21% BTW
Dit abonnement wordt automatisch verlengd.
 

Welke kennis is opgenomen in deze kennismodule?

  • Kwaliteitscatalogus openbare ruimte (publicatie 323)
  • Kwaliteitscatalogus ov-omgevingen
Deze kennismodule biedt de mogelijkheid om de meest actuele beeldmeetlatten (circa 250 stuks) te bekijken en de foto's, beschrijvingen en prestatie-eisen te kopiëren naar Word voor gebruik in o.a. beleidsdocumenten en schouwformulieren.

Deze kennismodule is inclusief gratis Online Kennismodule IMBOR (Informatiemodel Beheer Openbare Ruimte).

In het bestelproces kunt u aangeven hoeveel licenties (1 per gebruiker) u wilt afnemen. Een licentie is geldig voor 1 jaar. Meer informatie over de CROW Online Kennismodules. 
 

Het Plus-abonnement: met kostenkengetallen

In de Online Kennismodule Beeldkwaliteit Openbare Ruimte Plus voegt CROW-kostenkengetallen samen met de Kwaliteitscatalogus Openbare Ruimte. In deze variant heeft u dus de beschikking over alle beeldmeetlatten én de bijbehorende kostenkengetallen en/of gemiddelde prijzen.

U logt eenvoudig in voor de Kennismodule Beeldkwaliteit Openbare Ruimte Basis via Mijn CROW.
​ONLINE KENNISMODULE IMBOR - GRATIS
Bij de  Online Kennismodule Beeldkwaliteit openbare ruimte Basis krijgt u automatisch gratis toegang tot het Informatiemodel Beheer Openbare Ruimte (IMBOR).

Deze kennismodule bestaat uit twee delen:
  • toelichtende teksten 
  • tabellen met objectgegevens, waardenlijsten, definities en toelichtingen
Meer informatie over IMBOR
Kennismodule Beeldkwaliteit ov-voertuigen
Deze nieuwe, gratis kennismodule biedt 33 beeldmeetlatten voor openbaarvervoervoertuigen. De beeldmeetlatten worden gebruikt om de kwaliteit van ov-voertuigen te meten, te monitoren en hierover afspraken te maken en te communiceren.
Ga naar productpagina
Artikel in CROW et cetera