CROW Jaarverslag

  • Productgroep:Brochure
  • Soort:Abonnement
  • Vakgebied(en):Aanbesteden, Contracteren, Infrastructuur, Openbare ruimte, Verkeer en Vervoer, Werk en Veiligheid
  • Datum uitgifte:29-jul-2013

Onder de titel ‘Geconcentreerd op weg’ is begin mei het jaarverslag over 2012 van CROW verschenen. Met de titel wil de organisatie duidelijk maken dat ze zich concentreert op die activiteiten waar veel behoefte aan bestaat en tevens dat ze vooruitblikt.

 
Gratis
  • CROW ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. Er is grip op de ontwikkelingen en de organisatie is voorbereid op de komende jaren.

    Het afgelopen jaar was niet gemakkelijk voor CROW. Het kennisplatform heeft het jaar afgesloten met een verlies. Door de gedurende het jaar ingezette maatregelen is het verlies echter geringer uitgevallen dan begroot. De keuze valt nadrukkelijk op kansrijke activiteiten, de formatie krimpt de komende jaren en de bedrijfskosten worden teruggebracht. Doordat de genoemde maatregelen eind 2012 zijn ingezet, gaat CROW daar in 2013 en later ongetwijfeld meer van merken.

    Veel energie steekt CROW ook in de ondersteuning van de professional in zijn dagelijkse werk. Het steeds meer digitaal aanbieden van kennisproducten is hier een onderdeel van. Ook ontwikkelt CROW zijn netwerkrol verder en stopt het veel energie in het faciliteren van de mogelijkheid van vakmensen om elkaar te ontmoeten.

Klantenservice
ma. t/m vr. van 8.30 tot 17.00 uur
Mét CROW onzichtbaar goed geregeld
Scroll naar boven