CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Abonnement gebruik iAMPro

 • Productgroep:Online Applicatie
 • Soort:Abonnement
 • Vakgebied(en):Openbare ruimte
 • Eenheid:User per jaar
 • Thema: iAMPro

Alle professionals die zich bezighouden met beheer en onderhoud van infra en openbare ruimte kunnen zich nu aanmelden voor iAMPro.

 
Gratis
Abonnement:
Jaar
Dit abonnement wordt automatisch verlengd.
 • Kennisportaal iAMPro ondersteunt medewerkers en organisaties bij het toepassen van assetmanagement in de praktijk. De naam iAMPro staat voor: infrastructuur Asset Management Professionals. Het iAMPro-kennisportaal werkt als een digitale bibliotheek. Bij binnenkomst wordt helder uiteengezet hoe beheer en onderhoud van assets op een integrale en systematische wijze aan te pakken. Deze werkwijze is verwoord in zes processtappen, gebaseerd op de ISO 55000 (PAS 55).

  Kennis delen: een stap vooruit

  Het kennisportaal iAMPro is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van provincies, Rijkswaterstaat, waterschappen en gemeenten. Deze ondersteuning zorgt ervoor dat abonnees kostenloos de inhoud (waarde) van het portaal kunnen gebruiken voor het (dagelijks) werkproces.

  De kennis op de website is vrij toegankelijk, maar u heeft het gratis iAMPro abonnement nodig om in te loggen. Het abonnement geeft u de mogelijkheid direct in contact te komen met andere professionals in het beheer van de openbare ruimte en infrastructuur. Door uw persoonlijke account blijft u op de hoogte van de uw persoonlijke interessegebieden binnen assetmanagement, kunt u feedback geven op iAMPro en onderling vragen te stellen en te beantwoorden. Tot slot kunt u zelf content aanleveren voor iAMPro. Bekijk het kennisportaal iAMPro.

  Op iAMPro zijn de algemene leveringsvoorwaarden van CROW van toepassing.

Artikel in CROW et cetera
Scroll naar boven