Veelgestelde vragen

Welkom op de klantenservice pagina van CROW. Op deze pagina vind u informatie over de CROW helpdesk, de klantenservice en algemene informatie over de diverse producten en diensten van CROW.
Mist u hier informatie, of wilt u aanvullende informatie, bel ons gerust op nummer : 0318-695315. Vind u het makkelijk om te mailen? Dat kan uiteraard ook, ons mailadres is klantenservice@crow.nl.
 
Over de helpdesk:
Gebruikt u producten of diensten van CROW en heeft u een vraag over de toepassing van deze kennis in uw praktijk? Dan staan onze collega’s van de helpdesk klaar om uw vragen hierover te beantwoorden.
Wij hebben op onze meest gestelde vragen alvast een antwoord geformuleerd. Zie hieronder voor de vragen en antwoorden. Staat uw vraag er niet tussen, neemt u dan gerust contact op met onze helpdesk.

Om de vragenafhandeling zo efficiënt mogelijk te laten verlopen kunnen vragen aan de CROW helpdesk gesteld worden via het helpdeskformulier en per mail : helpdesk@crow.nl. Antwoord op een vraag krijgt u binnen 2 werkdagen telefonisch of per mail.  Onze helpdesk beantwoord geen vragen van particulieren en deze vragen worden ook niet in behandeling genomen. Bent u een particulier en heeft u een vraag, bekijk hier het overzicht met handige adressen.

Over de klantenservice:
Wij staan voor u klaar om alle vragen over de aanschaf en het gebruik van kennismodules, abonnementen, publicaties, cursussen en congressen te beantwoorden. U kunt ons bereiken op telefoonnummer : 0318-695315 of per mail : klantenservice@crow.nl