Kenniscoach Tim Aarsen

Het overdragen van kennis, meedenken met de klant en zoeken naar oplossingen over aanbestedings- en contracteringsonderwerpen, dat is mijn passie.

Meer verantwoordelijkheden en risico’s overdragen aan de markt. Veel van onze klanten willen dat wel maar worstelen met de vraag hoe dat aan te pakken; wat kan wel maar ook, wat kan niet en wat zijn de risico’s. Ik ken de problematiek en de dilemma’s als geen ander. Ik heb in mijn loopbaan voor een drietal gemeenten gewerkt, een waterschap en bij een adviesbureau en weet dus uit ervaring waar veel van onze klanten tegenaan lopen en mee worstelen en probeer in mijn rol als kenniscoach bij CROW hen verder te helpen.

Expertises

Deze werkervaring neem ik natuurlijk als bagage mee in mijn rol als kenniscoach. Ik kan u van dienst zijn op een breed pallet aan onderwerpen gerelateerd aan het aanbesteden en contracteren. Mijn expertise zit met name in de onderwerpen beeldgericht werken (beeldbestekken), EMVI, Past Performance en onderhoudsbestekken. Op deze onderwerpen kan ik net dat beetje dieper spitten om u als klant de juiste richting in te sturen en u te helpen de juiste keuzes te maken.

Contact

Tim Aarsen

Consulent Aanbesteden en contracteren

Bel of mail met
  • 0318-699834
  • 0612062386
  • tim.aarsen@crow.nl
  • Tim Aarsen