RAW-helpdesk

Wij helpen u graag en bieden ondersteuning vooraf bij het opstellen van een RAW-bestek, maar ook tijdens de uitvoering van een RAW-contract.

Heeft u algemene vragen over RAW?

Stel ze aan de helpdesk. Of lees onze RAWeetjes. Dat zijn antwoorden op veelgestelde vragen over de RAW-systematiek. U kunt natuurlijk ook de publicatie Standaard RAW Bepalingen 2015 raadplegen.

Heeft u gerichte vragen?

Wij geven bijvoorbeeld antwoord op vragen die u heeft tijdens de voorbereiding van het schrijven van een bestek. Denk aan een bestekscontrole. Maar we geven ook advies als er tijdens de uitvoering van een RAW-contract interpretatieverschillen zijn tussen opdrachtgever en opdrachtnemer over de regelgeving.

Heeft u vragen over het registreren van een bestek?

Met de CROW Registratiemodule registreert u een bestek veilig en snel met uw persoonlijke Mijn CROW-profiel. Het stappenplan laat zien hoe dit in zijn werk gaat. Ook is er een lijst met veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met de afdrachtenadministratie via afdrachtenadministratie@crow.nl.

Online Kennismodule Contracteren

De complete en actuele RAW-systematiek is voor iedereen toegankelijk via de Kennismodule Contracteren. Neem een abonnement op deze Kennismodule en u vindt snel wat u zoekt.

RAW-teksten

Het vaststellen van RAW-teksten is een proces waarbij de teksten een verschillende status hebben totdat ze definitief zijn vastgesteld. De teksten zijn achtereenvolgens:

Helpdesk
Vakinhoudelijke vragen
Mét CROW onzichtbaar goed geregeld
Scroll naar boven