Kenniscoach Wijnand Wildeman

Mijn specialiteit ligt in het begeleiden van kennisontwikkelingstrajecten vanuit de inhoudelijke kennis op het gebied van Aanbesteden en Contracteren. In de rol van docent en coach heb ik diverse organisatie geholpen afdelingen bijgeschoold te krijgen.

‘Als je een schip wilt bouwen, roep dan geen mannen bij elkaar om hout te verzamelen, het werk te verdelen en orders te geven. In plaats daarvan, leer ze verlangen naar de enorme eindeloze zee”. Dit citaat (van Antoine de Saint-Expéry) geeft mijn kijk op leren aan. 

Het beste uit uzelf halen

Door mijn ervaring als docent in het middelbaar en hoger beroepsonderwijs ben ik er van overtuigd geraakt dat misschien wel de belangrijkste taak van een docent/coach is de cursist of klant uit te dagen in zichzelf te investeren en het beste uit zichzelf te halen. Het gaat mij erom dat een training, cursus of uitleg u als klant echt helpt en dat concreet zichtbaar wordt: “wat kunt u na afloop beter beter dan voorheen?’

Kansen zien en benutten

Ik laat u zien wat de mogelijkheden zijn, om vanuit het huidige kennisniveau stap voor stap doelgericht verder te komen. Daarvoor gebruik ik een mix van didactische en vakinhoudelijke kennis. In de 6 jaar die ik bij CROW werk heb ik me bezig gehouden met vele vragen, diverse adviestrajecten en meer dan 100 incompany-scholingstrajecten rondom contracteren, van RAW tot UAV-gc. Die vakkennis, gecombineerd met mijn onderwijsachtergrond maakt dat ik u kan helpen kansen te zien en te benutten.

Praktische kennis direct toepasbaar
Scroll naar boven