Kenniscoach Mark Hofstede

Ik kan u goed helpen met zoeken. Dat klinkt misschien erg algemeen, maar het is wel waar ik dagelijks veel opdrachtgevers en opdrachtnemers in de Grond-, Weg- en Waterbouw mee help.

Aan Aanbesteden en Contracteren zijn veel spelregels verbonden. Die spelregels staan niet in één document en worden ook niet bepaald door één organisatie. Het is daarom vaak lastig om bij een situatie de juiste spelregels terug te vinden. U heeft in de praktijk te maken met de wet, systematiek, normen, standaarden, publicaties, leidraden, jurisprudentie en de contractdocumenten zelf. Soms help ik u de spelt in de hooiberg te vinden, soms help ik u door de samenhang tussen de spelregels uit te leggen en soms door u te helpen met het toepassen van de spelregels in de praktijk.

Praktijk

Het is goed en interessant om de theorie te kennen. De praktijk is vaak weerbarstig en vraagt zo nu en dan om snel te schakelen. Ook dan help ik u graag, want juist die urgentie geeft mij energie. Vanuit de praktijk heb ik veel ervaring met (onderhouds-)contracten binnen de Grond-, Weg- en Waterbouw en dan specifiek met projecten die gaan over technische installaties.

Totale kennis

Zelf heb ik lang niet op alle onderwerpen diepte kennis. Dat is mijn inzien praktisch onmogelijk, niet noodzakelijk én behoort ook niet tot mijn ambities. Mijn eigen kennis, plus de kennis van collega’s, plus de kennis van mijn netwerk is de totale kennis die ik graag met u deel. Risicomanagement, UAV en Aanbesteden zijn onderwerpen waar ik veel eigen kennis over heb. Langzaam maar zeker komen daar UAVgc en functioneel specificeren bij.

Praktische kennis direct toepasbaar
Scroll naar boven