Online Kennismodules

Ruim 200 publicaties, rapporten en infobladen, op 6 verschillende vakgebieden, verdeeld over 37 kennismodules. U maakt er eenvoudig gebruik van. Met een druk op de knop of met het juiste zoekwoord roept u precies de informatie op die u nodig heeft. In een mum van tijd antwoord op uw dringende vraag. Hoe krijgt u dat voor elkaar? Met de Online Kennismodules van CROW: een platform dat relevante en actuele kennis voor u binnen handbereik stelt.

4 voordelen van werken met Online Kennismodules

  1. U beschikt steeds over de meest actuele kennis

Wij vullen de kennismodules voortdurend aan met nieuwe kennis. En bestaande kennis passen we aan als dat nodig is. Zo weet u zeker dat u niet met verouderde informatie werkt.
  1. U kunt de online kennismodule altijd en overal raadplegen

De kennismodules werken op elk apparaat: computer, tablet of telefoon. Dus niet alleen op kantoor heeft u alle informatie binnen handbereik, ook als u onderweg bent.
  1. U deelt uw kennis makkelijk met collega’s

U kunt makkelijk opmerkingen plaatsen in uw kennismodules. Uw collega’s kunnen die opmerkingen zien en hun eigen opmerkingen plaatsen. 
  1. U combineert relevante informatie makkelijk

In de kennismodules maakt u simpel een eigen dossier aan. Daarin kunt u de voor uw project relevante informatie combineren. Zo houdt u het overzicht.

Kies de module die past bij uw vakgebied

We hebben de kennismodules onderverdeeld in zes vakgebieden. Door kennismodules te kiezen die vallen onder uw vakgebied krijgt u precies die kennis die voor u relevant is. Dat scheelt u een hoop tijd bij het zoeken naar het antwoord op uw vraag. Hieronder vindt u een overzicht van de inhoud per vakgebied. Dit kan u helpen om te beslissen welke kennismodules voor u relevant zijn:

Alle kennismodules in één abonnement?

Sinds kort hebben we een abonnement op alle kennismodules. Met een abonnement op de CROW Online Kennismodules Totaal heeft u online toegang tot alle beschikbare en meest actuele CROW-publicaties, -rapporten en -infobladen. Met een druk op de knop, of met het juiste zoekwoord roept u precies de informatie op die u nodig heeft. In een mum van tijd antwoord op uw dringende vraag.

Zo werkt u met de kennismodules

In dit filmpje ziet u in vijf minuten hoe u werkt met een online kennismodule:Op ons YouTube-kanaal vindt u nog twee andere video's die u ondersteunen in het werken met de Online Kennismodules. Ga hier naar de afspeellijst 'CROW Online Kennismodules'.

Nieuwe Online Kennismodules
Waar vind ik mijn kennismodules?
Uw kennismodules staan na aanschaf in Mijn CROW.
Log in en start de gewenste applicatie.
Hoe werkt de kennisbank?
Meer informatie over de kennisbank is te vinden in de handleiding kennisbank.
Vragen?

De klantenservice van CROW is op werkdagen te bereiken via 0318 - 69 53 15 of klantenservice@crow.nl.