Ondersteuning

Heeft u een vraag of heeft u hulp nodig? We helpen u graag.

Kies de ondersteuning die bij u past:

CROW facturen foutief verzonden

Woensdag 18 januari zijn er diverse facturen verzonden zonder de juiste betalingsgegevens en het CROW logo, dit is helaas mis gegaan met het printen van de facturen. Lees hier meer.

Helpdesk voor bedrijven en overheidsinstellingen

Heeft u een inhoudelijke vraag over één van onze producten? We hebben de meestgestelde vragen voor u op een rij gezet op onze helpdesk-pagina. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Stel dan uw vraag via het helpdesk-formulier. Om uw vraag snel en efficiënt te kunnen beantwoorden, vragen wij u dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Uw vraag komt direct binnen bij de helpdeskmedewerkers. Zij bepalen wie u het beste kan helpen met uw vraag. Vervolgens neemt een inhoudelijk deskundige telefonisch of per e-mail contact met u op. U ontvangt binnen twee werkdagen een antwoord op uw vraag.

Helpdesk voor particulieren

De helpdesk van CROW beantwoordt geen vragen van particulieren. Bekijk het overzicht met handige adressen.
 

ACA GWW - helpdesk

‘Verbinding zoeken niet alleen met opdrachtgevers, maar ook met opdrachtnemers’ dat was de doelstelling van CROW en ACA GWW toen zij in januari 2015 een pilot van 2 jaar te startten om de helpdesk vragen van ACA GWW te laten beantwoorden door CROW – met als achtervang de juristen van Severijn-Hulshof.

Inmiddels zijn we 2 jaar verder en hebben beide partijen zich weer voor een periode van 2 jaar aan elkaar verbonden. Meer daarover leest u hier.

CROW Kenniscoach

Heeft u een vraag over de toepassing van onze producten of richtlijnen? Of over het toepassen van nieuwe werkmethoden? Dan kan de CROW Kenniscoach u verder helpen. Deze dienst van CROW, is gericht op kennisoverdracht, waarbij uw organisatie centraal staat. Kenniscoaches zijn CROW-medewerkers die hun expertise inzetten om te reflecteren op uw werkwijze en keuzes en u zo helpen bij het oplossen van uw probleem. Meer informatie over de CROW Kenniscoach.
 

Klantenservice

Voor alle overige vragen belt u met onze klantenservice: 0318 - 69 53 15.

Contact

Helpdesk

Helpdesk

Bel of mail met
Vragen over het registreren van een RAW-bestek?
RAW-bestekken registreert u eenvoudig met de CROW Registratiemodule. Er is een stappenplan en een overzicht van veelgestelde vragen.