KpVV Weblog Reisgedrag verbreedt de focus 30 aug 2013

  door Friso Metz

  Sinds de start is dit weblog een populaire plek waar kennis en ervaringen worden gedeeld over beïnvloeden van reisgedrag. Het weblog functioneert ook goed als kennisbron. Niet alleen de nieuwe blogposts leveren veel hits op. Ook de oudere artikelen blijven populair. Het weblog heeft het KpVV nog meer naamsbekendheid en contacten opgeleverd. Iets waar we heel blij mee zijn.

  Tot nu toe heb ik de meeste blogs geschreven. Daarbij ben ik ondersteund door Gerard Tertoolen van XTNT. Gerard heeft mij helpen voorkomen dat ik domme dingen opschreef en heeft zelf ook een bijdrage geleverd in de vorm van prikkelende blogposts. 

  De laatste tijd kreeg ik met enige regelmaat vragen van mensen die iets interessants te melden hadden en hierover wilden bloggen. Dat vinden we een heel positief, want dat verruimt de blik. Steeds meer mensen hebben te maken met het onderwerp en hebben een interessante boodschap. 

  We hebben besloten om het blog om te vormen van een plek waar “KpVV zendt” naar een plek waarin professionals die bezig zijn met reisgedrag, hun kennis en ervaringen delen. We gaan zelf door met het schrijven van blogs, maar steeds vaker zul je een andere afzender boven het artikel vinden. We hopen dat dit het weblog nog aantrekkelijker maakt en voor jou dé inspiratieplek blijft als het gaat om gedragsbeïnvloeding.

  De eerstvolgende blogpost is geschreven door de Verkeersonderneming en gaat in op de Filedier-campagne.

  Friso Metz

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht

© Copyright 2014 CROW