Handige links verkeerseducatie

Organisaties en platforms die gericht zijn op verkeerseducatie:

 • www.schoolopseef.nl/
  Informatie over verkeerseducatie in het basisonderwijs in Zuid-Holland. Naast informatie voor leerkrachten is ook informatie voor (verkeers-)ouders beschikbaar. De site is ondersteunend t.b.v. het behalen en houden van het verkeersveiligheidslabel in de provincie.
 • www.totallytraffic.nl
  Totally Traffic is het structurele programma voor het voortgezet onderwijs in Zuid-Holland, Noord-Brabant, Limburg en Amsterdam ter bevordering van de verkeersveiligheid. Op deze website een overzicht van de projecten die onderdeel uitmaken van dit programma.
 • www.verkeerenmeer.nl (Vervoerregio Amsterdam)
  Bij Verkeer en Meer kunnen scholen en kinderopvang (0-18 jaar) in de Vervoerregio Amsterdam terecht voor producten en projecten op het gebied van verkeer. U kunt producten direct bestellen, maar u kunt hier ook informatie krijgen van deskundigen. Ook ouders kunnen hier terecht voor tips over verkeersopvoeding.
 • http://www.bvlbrabant.nl/
  Ondersteunende website met informatie en tools om het verkeersveiligheidslabel in de provincie Noord-Brabant te behalen en te behouden.
 • http://www.stichtingsbv.nl/
  De Stichting Bevordering Verkeerseducatie (SBV) heeft tot doel de verkeersveiligheid in Noord-Nedelrand te vergroten door verkeersonderwijs aan weggebruikers in alle leeftijdscategorieën te bevorderen en te verzorgen. Deze website geeft een overzicht van alle educatieve diensten. De SBV is uitvoeringspartner van de Verleers- en Vervoersberaden van Groningen en Dranthe en het ROF (Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Fryslân.

 •  

Trekkers Verkeerseducatie in de overige regio’s

Voor het navragen van bijv. subsidiemogelijkheden voor een bepaald product kunt u contact opnemen met de volgende organisaties:
 

© Copyright 2014 CROW