Fietsers regio Kampen-Zwolle verdienen met SpitsFietsen 7 sep 2016

  De komende maanden kunnen automobilisten uit de regio Kampen-Zwolle geld verdienen als ze in de spits de auto verruilen voor de fiets. Een app houdt bij hoeveel de deelnemers fietsen.

  Op 1 september start Beter Benutten Kampen-Zwolle met de fietsstimuleringscampagne SpitsFietsen. Medewerkers uit de regio die bereid zijn om tijdens de spits over te stappen van auto naar fiets kunnen hieraan deelnemen. Via verschillende werkgevers in Zwolle en Kampen worden werknemers uitgenodigd aan de beloningsactie deel te nemen. Voor mensen die niet via hun werkgever mee kunnen doen, bestaat de mogelijkheid om individueel deel te nemen aan SpitsFietsen.

  Verdubbelaar

  Voor elke gemaakte fietsrit in de spits ontvangt de deelnemer een beloning van maximaal zes euro per werkdag. De beloning is hoger naarmate de fietsafstand groter is. Een leuke extra is dat op dagen met regen de Verdubbelaar wordt ingezet; deelnemers die bij regen doorfietsen ontvangen een dubbele beloning. De SpitsFietsen app registreert de fietsritten en houdt het gespaarde saldo bij. Deelnemers kunnen het saldo maandelijks op hun bankrekening laten bijschrijven. Naast geld sparen kunnen de deelnemers die veel fietsen ook meedingen naar prijzen.

  Vaker fietsen

  Geïnteresseerden kunnen zich vanaf 1 september aanmelden via de site spitsfietsen.nl. De actie loopt tot 1 maart 2017. Deelnemers kunnen in deze periode maximaal drie maanden deelnemen. Beter Benutten Kampen-Zwolle wil meer mensen de voordelen van fietsen laten ervaren en hen stimuleren om, ook na de actie, vaker de fiets te pakken.

   

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht

© Copyright 2014 CROW