Inschrijving ECOMM-conferentie geopend 8 mrt 2017

    Van 31 mei tot 2 juni 2017 vindt in Maastricht het ECOMM-congres plaats; h├ęt jaarlijkse internationale mobiliteitscongres voor beleidsmakers, onderzoekers, en marktpartijen die zich bezig houden met mobiliteit zoals mobiliteitsmanagement of slimme oplossingen rond dit thema. Vorig jaar vond dit meerdaagse congres plaats in Athene, dit jaar in Maastricht. Inmiddels is bekend welke thema’s aan bod komen. Er is een gevarieerd programma samengesteld op basis van een selectie uit bijna 150 ingediende papers. Kijk op www.ecomm2017.com voor het overzicht.

    Teaming up for Liveable Cities

    Het thema dit jaar is ‘Teaming Up for Liveable Cities’, waarbij samenwerking tussen diverse partijen op het gebied van mobiliteit centraal staat; publiek-privaat, grensoverschrijdend, tussen regio’s. ECOMM biedt een breed aanbod aan presentaties, challenges, pecha kucha’s, discussies over mobiliteits-gerelateerde onderwerpen, maar ook een beursvloer waar overheid, markt en wetenschap elkaar kunnen ontmoeten, interessante keynote speakers, excursies en debatten met de nieuwe mobiliteitsgeneratie.

    Informatie en aanmelden

    Op de website staat een uitgebreid overzicht van de presentaties en sprekers. Inschrijvers kunnen tot 31 maart profiteren van een voordelige Early Bird Fee. Ook partijen die geïnteresseerd zijn in een stand op de beursvloer of een sponsorbijdrage kunnen zich nog melden via de site. De ECOMM 2017 conferentie wordt georganiseerd door EPOMM, Maastricht Bereikbaar, gemeente Maastricht, het ministerie van Infrastructuur en Milieu, Provincie Limburg, Universiteit Hasselt en NHTV Breda.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht

© Copyright 2014 CROW