Smart Mobility Embassy bundelt kennis over smart mobility 4 jul 2017

    Met de start van de Smart Mobility Embassy wil Nederland koploper blijven op het gebied van slimme mobiliteit. De Embassy moet kennis bundelen en buitenlandse bedrijven ondersteunen.

    Tijdens het ITS European Congress in Straatsburg is de Smart Mobility Embassy officieel gelanceerd op dinsdag 20 juni. De Smart Mobility Embassy is opgezet om de krachten en kennis op het gebied van slimme mobiliteit te kunnen bundelen en internationale bedrijven wegwijs te maken in Nederland, in de hoop dat zij zich hier vestigen. Zo kan de Embassy Nederland helpen om wereldwijd koploper te blijven op het gebied van slmme mobiliteit.

    Publiek-privaat

    De Smart Mobility Embassy is een publiek-privaat netwerk, waarin achttien nationale en lokale overheden, kennisinstellingen en bedrijven samenwerken. De Embassy is een makelaar tussen Nederland en de rest van de wereld. Er is veel belangstelling van buitenlandse partijen om activiteiten in Nederland te ontplooien. Voor deze internationale partijen is een heldere Nederlandse ambitie, een gezamenlijk verhaal en een wegwijzer naar de juiste partijen in Nederland van belang om in Nederland te starten.     

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht

© Copyright 2014 CROW