Portal MoMa kennisbron mobiliteitsmanagement 2 jan 2018

    De NHTV heeft beschikbare kennis over mobiliteitsmanagement geordend op het portal MoMa. Professionals met vragen kunnen sinds december op het portal terecht.

    Hoe effectief is marketing om alternatieven voor de auto aan te prijzen? Wat werkt beter, straffen of belonen? Deze, en vele andere vragen zijn, samen met de antwoorden te vinden op het online portal MoMa. Op het MoMa staat informatie over mobiliteitsmanagement overzichtelijk gesorteerd volgens de vijf thema’s effecten, gedrag, modaliteiten, organisatie en toekomst.

    Bijna honderd vragen

    Het MoMa is op initiatief van Beter Benutten en het toenmalige ministerie van IenM ontwikkeld door het Lectoraat mobiliteitsmanagement bij de NHTV. Het lectoraat onderzocht samen met studenten en keypartners, waaronder CROW, welke vragen er leefden onder professionals die te maken krijgen met mobiliteitsmanagement. Door het beantwoorden van deze bijna honderd vragen ontstond de inhoud van de portal.

    De website is hier te vinden en is bedoeld voor professionals die te maken krijgen met mobiliteitsmanagement en overige geïnteresseerden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht

© Copyright 2014 CROW