Registreer nu voor WINK The Nudge Conference 8 feb 2017

  Op the Nudge conference van WINK bespreken wetenschappers en professionals de nieuwste inzichten en mogelijkheden op het gebied van nudges. Daarbij komen zowel het ontwikkelen van beleid gebaseerd op nudges als de inzet van nudges in de praktijk aan bod. De conferentie is opgezet volgens een interactief format dat veel ruimte biedt om idee├źn over nudges uit te wisselen in workshops, lezingen en debatten. De keynote sprekers zijn onder andere Dan Ariely van de Amerikaanse Duke University, Luc Bovens van de London Shcool of Economics and Political Science en David Halpern van het Britse Behaviour Insight Team.

  WINK

  Het onderzoeksprogramma WINK doet onderzoek naar de mogelijkheden van nudges als innovatieve aanpak op het gebied van volksgezondheid en welzijn, zonder inbreuk te maken op de autonomie van het individu. WINK kent een multidisciplinair onderzoeksteam, waarin psychologie, communicatie, ethiek en beleid samenkomen.

  Inschrijven

  De conferentie vindt plaats op 23 en 24 juni, op de Universiteit Utrecht. Het programma is hier te vinden. Inschrijven kan via deze link.

   

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht

© Copyright 2014 CROW