E-book 'Change is cool' geeft inzicht in fietsstimuleringsprojecten 5 feb 2016

  In 'Change is cool – inzichten uit fietsstimuleringsprojecten' hebben adviesbureaus XTNT, &Morgen en MuConsult de kennis hun ervaring met fietsstimuleringsprojecten in verschillende regio’s in Nederland gebundeld en verwerkt in praktische inzichten. Joost Beenker, projectleider Maastricht Bereikbaar: "Leest als een trein en biedt een zeer mooie kapstok".

  Regen

  Jaarlijks maken we in Nederland 4,5 miljard fietsritten. Onze attitude ten opzichte van fietsen is erg positief; maar liefst twee derde van alle Nederlanders brengt fietsen in verband met vreugde. Toch denken we ook nog vaak aan andere dingen bij fietsen; de gedachte aan regen, lekke banden en wind tegen zorgt er vaak voor dat we toch in de auto stappen.

  Kennis

  De afgelopen jaren is er veel kennis verzameld hoe we gedragsbeïnvloeding kunnen inzetten bij fietsstimuleringsprojecten. In Change is cool worden de kennis en ervaringen uit vijftien verschillende projecten uit heel Nederland besproken. Het boek is gebaseerd op interviews, arenadiscussies en projectanalyses, en bevat veel handige links naar achtergrondinformatie.

  Het e-book is gratis in pdf-formaat te downloaden via deze link.

   

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht

© Copyright 2014 CROW