Maastrichtse studenten sparen voor cadeaus door spitsmijden 31 aug 2016

  Maastricht Bereikbaar motiveert studenten om in de spits het ov in te ruilen voor de fiets. Deelnemende studenten kunnen sparen voor cadeaus.

  Zuid-Limburg in beweging wil studenten van Zuyd Hogeschool, Universiteit Maastricht en ROC Leeuwenborgh uit de ov-spits en op de fiets krijgen. Het beloningsprogramma Zuid-Limburg in beweging is een initiatief van Maastricht Bereikbaar.

  Cadeaus

  Studenten die normaliter minstens een keer per week in de spits met het ov naar hun onderwijsinstelling reizen, kunnen punten sparen door niet in de trein of bus te stappen, maar te fietsen. De studenten kunnen de app TimesUpp downloaden. Via de In Beweging-knop kunnen zij zich aanmelden en een doel stellen. Met de app kunnen ze punten sparen door te fietsen. De punten zijn in te ruilen voor cadeaus met een maximale waarde van 90 euro. Omdat studenten vaak gratis op hun OV-studentenkaart naar college reizen, is er gekozen voor een beloning in de vorm van punten en niet voor het uitkeren van een beloning in de vorm van een geldbedrag.

  Samen in beweging

  Vanaf 26 september kunnen studenten naast individueel, ook samen deelnemen aan het programma. Via Samen in beweging dagen studenten zichzelf en elkaar uit om in vijftig dagen zoveel mogelijk fietskilometers te maken van en naar college. Zo kunnen deelnemers nog sneller cadeaus bij elkaar sparen.

   

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht

© Copyright 2014 CROW