Organisatieabonnement CROW Online Kennisbank via IP

Met een organisatieabonnement op de CROW Online Kennisbank beschik je over alle relevante en actuele kennis op het gebied van infrastructuur, openbare ruimte, verkeer en vervoer, aanbesteden en contracteren. Dit alles voor een vast bedrag per jaar!

Weten waar de CROW Online Kennisbank jou bij kan helpen? Lees het in deze whitepaper.

DOWNLOAD WHITEPAPER

De CROW Online Kennisbank is gevuld met kennismodules. In een kennismodule hebben we alle belangrijke kennis over een bepaald werkproces voor je gebundeld. Bijvoorbeeld de modules Fietsverkeer, Wegontwerp bibeko en ASVV, Aanbesteden, Contracteren en Werk in uitvoering. In de CROW Online Kennisbank zie je welke kennismodules op elkaar aansluiten, waardoor het bijna onmogelijk wordt om nog iets over het hoofd te zien. Dus, of je nu als wegbeheerder een checklist nodig hebt, of als beleidsmedewerker een adviesrapport schrijft over de herinrichting van de openbare ruimte, in de CROW Online Kennisbank vinden jij en je collega’s alles wat je moet weten.

Neem contact op over het organisatieabonnement


Voordelen organisatieabonnement via IP

  • Eenvoudig iedereen in de organisatie toegang geven tot alle kennismodules in de CROW Online Kennisbank.
  • Altijd toegang tot de actuele kennis op gebied van infrastructuur, openbare ruimte, verkeer en vervoer, aanbesteden en contracteren.
  • Geen administratie rompslop meer bij personeelswijzigingen.


Welke kennis is opgenomen in het organisatieabonnement via IP?

We hebben de kennismodules onderverdeeld in zes vakgebieden. Hieronder vind je een overzicht van de inhoud per vakgebied.


Hoe werkt de online Kennisbank?

In deze video’s leggen wij je eenvoudig uit wat je kunt verwachten van de Online Kennisbank. Veel kijk plezier!


Hoe werkt het abonnement?

Je abonnement voor jou een je collega’s wordt via het IP-adres van je organisatie afgesloten. Dat betekent dat iedereen in je organisatie toegang kan krijgen tot de CROW Online Kennisbank. Er hoeft niet meer te worden ingelogd. Personele wijzigingen hoeven niet meer te worden doorgegeven. Dus geen administratieve rompslomp meer.
Dit organisatieabonnement via IP kan worden afgesloten vanaf minimaal 10 personen.
 

Afspraak maken of demo aanvragen

Heb je interesse in een bedrijfsabonnement of wil je kosteloos de CROW Online Kennisbank bekijken, maak een afspraak of neem telefonisch contact op met onze relatiemanager Hilde Schutten via hilde.schutten@crow.nl of 06-10 36 14 31.

Terug naar 'Kennis'
Submenu openen

Organisatieabonnement CROW Online Kennisbank via IP

Scroll naar boven