Terugblik Netwerkdag Collectief Vervoer 2018

Onder het motto “Samen verder” zijn voor het eerst de traditionele OV-Netwerkdag en het landelijke congres Doelgroepenvervoer, beide landelijke CROW-congressen, gecombineerd. Een logische keuze, omdat het openbaar vervoer (bus, tram, metro, regionale trein en ov te water) en het contractvervoer voor doelgroepen (leerlingenvervoer, Wmo-vervoer, Regiotaxi) steeds nauwer met elkaar samenwerken en worden verbonden. Sleutelfiguren uit het openbaar en doelgroepenvervoer hebben deze dag kennis en inzichten met elkaar kunnen delen, met als doel het collectieve vervoer een innovatieve impuls te geven. De bijeenkomst was een samenspel van inspirerende keynotes, parallelsessies, talks en een netwerklunch.
 
  • Dagvoorzitter Judith de Bruin opende de dag met een masterclass over samenwerken. In een interactieve sessie met de zaal maakten beide werelden kennis met elkaar. Deelnemers konden via hun mobiel vragen beantwoorden, waarvan ook de resultaten werden gepresenteerd. 

    Netwerkdag collectief vervoer 2018

    Na de masterclass konden de deelnemers diverse co-creatie sessies volgen of het CV Lab. Als slot van de dag werd het manifest Samen verder gepresenteerd.

    Benieuwd naar alle sessieverslagen? Bekijk de volledige terugblik.

    Bekijk hier het sfeerfilmpje van de dag.

Scroll naar boven