Presentatie OV-Klantenbarometer 2009

 
  • Ook nieuwsgierig naar de waardering van reizigers voor het openbaar vervoer?

    De resultaten van de OV-Klantenbarometer 2009 werden op 18 maart gepresenteerd aan vertegenwoordigers van de ov-autoriteiten en de vervoerders. Na de presentatie van de meest opvallende cijfers lanceerden we de vernieuwde webtool www.ov-klantenbarometer.info. Deze is nu veel klantvriendelijker gemaakt en toegesneden op de zogeheten piramide van Maslov.

    Zoals elk jaar zijn ook eind 2009 weer ruim 85.000 reizigers geënquêteerd in de bus, de tram, de metro, de regionale trein en de boot. Over tal van onderdelen van het openbaar vervoer gaven zij hun oordeel. Nederland is verdeeld in 95 onderzoeksgebieden. Dit zijn grotendeels de concessiegebieden en de lijnconcessies.

    Resultaten Ov-monitors algemeen beschikbaar
    Via de website zijn de resultaten OV-Klantenbarometer 2009 voor iedereen beschikbaar. De resultaten van de enquêtes 2004-2009 zijn per ov-autoriteit beschikbaar in een rapportage. Daarnaast is er de webtool OV-Klantenbarometer beschikbaar, waarmee het mogelijk is resultaten op te vragen en te vergelijken. Per ov-autoriteit, vervoerwijze, vervoerbedrijf en onderzoeksgebied kunnen de rapportcijfers van verschillende aspecten worden bekeken. Ook is het mogelijk tijdreeksen op te roepen.


Klantenservice
ma. t/m vr. van 8.30 tot 17.00 uur
Mét CROW onzichtbaar goed geregeld
Scroll naar boven