Nieuwsbrief Over Verkeersveiligheid nr 34

CROW-KpVV brengt vier keer per jaar de nieuwsbrief 'Over Verkeersveiligheid' uit. De nieuwsbrief biedt informatie over ontwikkelingen op het gebied van verkeersveiligheid die relevant zijn voor decentrale overheden in Nederland.
 
  • Het 34ste nummer van de CROW-KpVV 'Over verkeersveiligheid' is weer een volle nieuwsbrief. Wat staat er o.a. in deze nieuwsbrief?

    Donderdag 13 september is de nieuwe campagne rondom afleiding in het verkeer groots afgetrapt in Den Haag: Mono, ongestoord onderweg. In deze nieuwsbrief Over Verkeersveiligheid een wat uitgebreider artikel over deze campagne. Als CROW zijn wij mede-ondertekenaar van het Convenant Afleiding in het verkeer en proberen we in onze activiteiten hier invulling aan te geven. Daarnaast in deze nieuwsbrief natuurlijk het laatste nieuws qua beleid en regelgeving in Nederland en Europa, een oproep van CROW voor gemeenten indien zij van plan zijn om het regime voor fietsers in voetgangersgebieden te veranderen en nog heel veel meer. Veel leesplezier!

    Abonneren

    U kunt zich abonneren op de nieuwsbrief. U ontvangt bij de verschijning van een nieuwe editie een e-mail van CROW-KpVV met een link naar de nieuwsbrief-pdf. U hoeft op deze manier niet zelf de website in de gaten te houden. Het abonnement kunt u zelf makkelijk in uw Mijn CROW-account aanzetten.
    Log voor een abonnement in op uw 'Mijn CROW'-account > profiel > mijn accountinstellingen > vink ‘CROW KpVV Nieuwsbrief Over verkeersveiligheid’ aan.

Klantenservice
ma. t/m vr. van 8.30 tot 17.00 uur
Mét CROW onzichtbaar goed geregeld
Scroll naar boven