Nieuwsbrief Over verkeersveiligheid - abonnement

CROW-KpVV bracht vier keer per jaar de nieuwsbrief 'Over Verkeersveiligheid' uit. De nieuwsbrief biedt informatie over ontwikkelingen op het gebied van verkeersveiligheid die relevant zijn voor decentrale overheden in Nederland. Enkele voorbeelden zijn: de nationale verkeersveiligheidstrategie, ongevalregistratie, shared space, nieuwe wetgeving, projecten en de laatste nationale en Europese publicaties. Per 1 januari 2019 stopt CROW met deze uitgave.
 
  • Nieuwsbrief Over verkeersveiligheid stopt!

    Sinds 2010 verschijnt zo’n vier keer per jaar de nieuwsbrief Over verkeersveiligheid. Onlangs is besloten dat CROW per 1 januari 2019 met deze uitgave stopt. Dit besluit heeft meerdere redenen. Recent is een enquête gehouden naar de waardering en het gebruik van de nieuwsbrief. We merkten dat de effectiviteit ervan is gedaald in de laatste jaren. Uit de enquête kwam zeker een behoefte aan de nieuwsbrief maar bij een relatief beperkt aantal mensen ten opzichte van de 1700 abonnees. Daarnaast is het medialandschap ook continue in ontwikkeling en zijn er meer nieuwsbrieven en nieuwssites bijgekomen die er voorheen niet waren. Tenslotte is er de behoefte bij CROW om meer aan te sluiten op specifieke thema’s en vragen en daar de nieuwsvoorziening op af te stemmen. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwsbrief over effectieve verkeerseducatie die sinds dit jaar uitkomt. Ook de komst van het Strategisch Plan Verkeersveiligheid zal vragen en behoeftes oproepen waar we graag op inspelen. Dit zal niet alleen digitaal zijn maar juist ook persoonlijk. Door te stoppen met de nieuwsbrief kunnen we middelen en tijd weer op een andere, hopelijk effectievere, manier inzetten.

    De oude nieuwsbrieven blijven als naslag nog gewoon beschikbaar op www.crow.nl. Heeft u vragen of behoeftes die u met ons wilt delen als het gaat om verkeersveiligheid? Neem dan contact op met Wilma Slinger, wilma.slinger@crow.nl.  

Klantenservice
ma. t/m vr. van 8.30 tot 17.00 uur
Mét CROW onzichtbaar goed geregeld
Scroll naar boven