Dashboard duurzame en slimme mobiliteit: Energie (update)

Wat betekent energie voor de sector mobiliteit? Hoe ontwikkelt de energieprijs? Neemt het energieverbruik van wegvoertuigen in Nederland nog toe? En wat heeft dit voor gevolgen voor mobiliteit? Wat is de rol van schalie-olie en van duurzame energie? Hoe kun je als gemeente ervoor zorgen dat de mobiliteit minder afhankelijk wordt van fossiele brandstoffen? In het dashboard energie leest u de nieuwste ontwikkelingen
 
  • In dit dashboard krijgt u input voor duurzame ontwikkeling van mobiliteitsbeleid. Deze editie geeft de laatste ontwikkelingen en inzichten op het gebied van energie in relatie tot mobiliteit. Het dashboard omvat wel veel grafieken en tabellen, maar geen cijfers over gemeenten afzonderlijk. Gezien de grote relatie tussen energieverbruik en CO2 emissie wordt voor cijfers per gemeente verwezen naar de indicator CO2 emissie via www.duurzaamheidsscore.nl.
     

    Abonneren

    U kunt zich abonneren op de e-mailalert via uw Mijn CROW-account. U ontvangt bij de verschijning van een nieuwe editie een e-mail van CROW-KpVV met een melding en korte toelichting over het onderwerp.

Scroll naar boven