Een spetterend InfraTech 2019

CROW was net als voorgaande edities één van de strategische partners van InfraTech en hierdoor medeverantwoordelijk voor de invulling van het kennis- en netwerkprogramma. Wat viel er allemaal te beleven?

We organiseerden meer dan twintig kennissessies speciaal voor jou! Van de MKB INFRA Award, CROW Infradebat, aan de slag met innovatiegericht inkopen tot RAW duurzaam en innovatief. Voor iedereen was er wat te doen. Namen als Mona Keijzer (staatssecretaris) en Hans Mommaas (directeur Planbureau voor de Leefomgeving) kwamen voorbij. Onze nieuwe directeur-bestuurder Pieter Litjens was alle dagen aanwezig om kennis met jou te maken.

Was jij niet aanwezig tijdens InfraTech of wil je de presentaties nog eens rustig nalezen

Mét CROW onzichtbaar goed geregeld

Tijdens InfraTech werd ons nieuwe verhaal aan jou gepresenteerd. Dat deden we op ludieke wijze; je kon een selfie maken bij de sinkhole. Want hoe zou de inrichting van Nederland eruit zien als wij met zijn allen het niet zouden regelen? Bekijk het filmpje voor de opbouw van de stand. Leuke selfies werden er door jullie gemaakt. En we hebben mensen blij kunnen maken met een Fujifilm direct klaar camera. Leuke, inspirerende gesprekken hebben we met je gevoerd en we zijn je dankbaar voor de boeiende discussies die we samen met jou en tijdens de sessies hebben gevoerd.  
infratech

Prikkelend Infradebat tijdens InfraTech

‘De waarde van infrastructuur nu en in 2050’ was het thema van het CROW Infradebat tijdens InfraTech, afgelopen week in Rotterdam Ahoy. Twee tegenover elkaar gezeten groepen - een treffende gelijkenis met het Britse Lagerhuis, zo merkte debatleider Roderik van Grieken, directeur van het Nederlands Debat Instituut, op - gingen de discussie aan over een tweetal uiterst prikkelende stellingen.
Lees meer over het Infradebat

Tot 2021!

Scroll naar boven