Werken met de ASVV 2012 (incompany)

  • Productgroep: Incompany
  • Vakgebied(en): Verkeer en Vervoer

Met deze incompanytraining leert uw team kennis van de ASVV 2012 in de praktijk gebruiken. In de ASVV is alle kennis over verkeersvoorzieningen binnen de bebouwde kom gebundeld: van beleidsvoorbereiding tot beleidsuitvoering en van ontwerp en uitvoering tot beheer en onderhoud.

Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan bij een van onze relatiemanagers of stuur een e-mail naar cursus@crow.nl. U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice: (0318) 69 53 15.

Wat leert u tijdens de training?

In deze training leert uw afdeling of team in een halve dag de belangrijkste kenmerken van de ASVV 2012 kennen. Daarnaast worden de verschillen met de vorige editie (2004) uitgelegd. Elke deelnemer ontvangt 2 maanden gratis toegang tot de Online Kennismodule Wegontwerp binnen de bebouwde kom, waarin de ASVV 2012 is opgenomen. Tijdens de training gaan de deelnemers praktisch met deze module aan de slag. 
 
De volgende onderwerpen krijgen extra aandacht:
 
  • Basiskenmerken wegontwerp
  • Parkeerkencijfers en kencijfers verkeersgeneratie
  • Duurzaamheid en milieu

Voor wie is deze training?

Heeft uw werk raakvlakken met verkeersvoorzieningen binnen de bebouwde kom? En werkt u bij een gemeente, adviesbureau of belangenvereniging? Dan is deze training een goede basis voor het werken met de ASVV 2012.

Kennisbundel: alle kennis in één

Bij inschrijving voor deze training ontvangt u optioneel 6 maanden toegang tot de Online Kennismodule Wegontwerp binnen de bebouwde kom. Lees verder over Kennisbundels.

Meer informatie en inschrijven

Als u interesse heeft in deze training, dan kunt u dit aan ons doorgeven via een mail aan cursus@crow.nl. Een van onze relatiemanagers neemt dan telefonisch contact met u op. Aan de hand van dit gesprek en eventuele specifieke wensen volgt een offerte die is toegesneden op de kennisbehoefte van uw team of afdeling.

Praktische informatie

  • Vorm: incompanytraining op uw locatie
  • Duur: halve dag (ochtend of middag)
  • Aantal deelnemers: 15 (maximaal)
  • Inclusief: hand-outs

Gerelateerde cursussen en opleidingen

Naast deze cursus zijn er andere gerelateerde cursussen op het gebied van verkeer, vervoer en mobiliteit. Er zijn opfriscursussen van één dag maar ook zelfstudie-cursusssen in combinatie met werkcolleges.

Vragen?

Simone Magendans

Medewerker Service & Realisatie

Bel of mail met
Ervaring | Cursist
“Deze cursus wijst je de weg in de digitale omgeving van de online-publicaties en op de verschillen tussen ASVV 2004 en ASVV 2012. Een prima cursus die niet veel tijd kost.” - Dhr. S. Mulder, Gemeente Oldenzaal.