Past Performance (incompany)

  • Productgroep: Cursus
  • Vakgebied(en): Aanbesteden

Past Performance heeft als doel zowel het opdrachtgever- als het opdrachtnemerschap verder te professionaliseren. De systematiek omvat het meten en beoordelen van de opdrachtnemer tijdens de uitvoering van de opdracht; op welke wijze wordt aan de contractuele verplichtingen voldaan? De focus ligt daarbij op houding en gedrag.

Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan bij een van onze relatiemanagers of stuur een e-mail naar cursus@crow.nl. U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice: (0318) 69 53 15.

Website en abonnement

Voor het toepassen van de systematiek gebruiken opdrachtgevende partijen de website www.past-performance.nl/. Het openbare gedeelte van de website bevat informatie over de systematiek, wat houdt het in, wat is het doel ervan en hoe wordt het toegepast. Ook andere praktische informatie, zoals welke procedure wordt gevolgd en vragen- en beoordelingsformulieren, zijn te vinden op deze website. 
In het besloten deel van de website delen aangesloten aanbestedende diensten beoordelingen met elkaar. Om toegang te krijgen tot dit gedeelte dient een organisatieabonnement te worden afgesloten. Al meer dan 60 opdrachtgevende partijen passen de systematiek toe en gebruiken de website.


Trainingen

Voor een zorgvuldig en objectief gebruik van de systematiek is goede opleiding en implementatie nodig binnen de eigen organisatie, zowel bij opdrachtgevende als opdrachtnemende organisaties. Voor opdrachtgevers, opdrachtnemers en adviesbureaus biedt CROW ondersteuning in de vorm van incompany trainingen. Wilt u meer weten? Ga dan naar het tabblad Incompany.

 

Voor het verzorgen van (incompany) trainingen Past Performance werkt CROW samen met haar preferred supplier Bouwmeesters. De grondlegger van Bouwmeesters was betrokken bij de ontwikkeling van de huidige Past Performance systematiek. De inhoud van de trainingen van Bouwmeesters is gecontroleerd en goedgekeurd door CROW.

Heeft u interesse in een incompany training? Neem dan contact op met de relatiemanager Cursussen & Opleidingen. Hij brengt u in contact met Bouwmeesters, die met u de mogelijkheden bespreken en een offerte (op maat) voor u kunnen maken.

Let op: genoemde prijs is een richtprijs per persoon.

"Het is belangrijk dat we leren beter met elkaar te communiceren. Eerst begrijpen en dan pas begrepen worden, meer vragen stellen en verwachtingen uitspreken." 

Jan Kappert, oprichter van en trainer bij Bouwmeesters, over de training Past Performance. 

Lees de blog van Jan