Module Verkeersveiligheid

  • Productgroep: Cursus

Elk verkeersslachtoffer is er één teveel. Daarom worden er veel maatregelen genomen voor een betere verkeersveiligheid. U leert welke principes er ten grondslag liggen aan Duurzaam Veilig en hoe u deze vertaalt naar beleid en maatregelen om de verkeersveiligheid te verbeteren. Daarnaast leert u welke methoden er zijn om verkeersonveiligheid te analyseren en wanneer welke methode wordt toegepast.

 
€ 1.100,00
excl. % btw
U kunt zich via deze pagina inschrijven.
  • Ook leert u in deze module hoe een objectieve ongevalsanalyse wordt uitgevoerd en hoe subjectieve onveiligheidgevoelens in beeld kunnen worden gebracht. Tot slot wordt aandacht besteed aan het interpreteren van de uitkomsten van een ongevalsanalyse en het vertalen hiervan naar maatregelen om te gebruiken in bijvoorbeeld een verkeersveiligheidsplan.

    De cursus is een samenwerking tussen Kennisplatform CROW en NOVI Verkeersacademie. De cursus kan los gevolgd worden of als module van de opleiding verkeerskunde. Heeft u acht modules van deze opleiding met goed resultaat gevolgd? Dan ontvangt u het CROW/NOVI Diploma Verkeerskunde.

  • Alle informatie over Cursus Verkeersveiligheid (inhoud, cursusdatum en locatie) leest u op de website van de NOVI Verkeersacademie. Direct inschrijven? Gebruik dit formulier.


  • Heeft u een vraag over een cursus, opleiding of workshop? De klantenservice helpt u graag verder. Bel 0318 - 69 53 15 of e-mail naar cursus@crow.nl.

Cursussen en opleidingen
ma t/m vrij 08.00 uur tot 16.30 uur
Samenwerking

Nieuwsbericht
Praktische kennis direct toepasbaar
Scroll naar boven