CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Introductie Schade voorkomen aan kabels en leidingen (incompany)

 • Productgroep: Incompany

In Nederland ligt er bijna voor 2 miljoen kilometer aan kabels en leidingen in de grond. Dan is het niet ondenkbaar dat er (graaf)schade op kan treden. Om dit te voorkomen is het belangrijk te weten waar al die kabels en leidingen liggen. Daarom is met alle partners in de graafketen een nieuwe richtlijn gemaakt: 'Schade voorkomen aan kabels en leidingen'. Hiermee ontstaan verschillende wijzigingen, zoals bijvoorbeeld het vroeg in kaart kunnen brengen en lokaliseren van risico's in de ontwerpfase. Maar wat betekent de nieuwe richtlijn voor u in de praktijk als betrokken partij in de graafketen? CROW praat u en uw collega's in één dagdeel bij over de wijzigingen in de nieuwe publicatie ten opzichte van de bestaande en hoe u aan de slag kunt met de nieuwe richtlijn.

 
Meer weten over bijvoorbeeld programma en prijzen? Stel uw vraag aan de relatiemanager educatie of neem contact op met de klantenservice: via 0318 – 69 5315 of cursus@crow.nl.
 • Voor wie is de incompany bijeenkomst?

  Deze bijeenkomst is voor iedereen die bekend is en werkt met de CROW-richtlijn Zorgvuldig Grondroeren uit de publicatie 'Schade voorkomen aan kabels en leidingen'. Zo worden deze bijeenkomsten verzorgd voor netbeheerders, aannemers, grondroerders, medewerkers ingenieursbureaus, beheerders openbare grond (gemeenten), initiatiefnemers, ontwerpers en werkvoorbereiders, calculatoren en uitvoerders.

  Primair ligt de focus op het proces dat voorafgaat aan het grondroeren in het veld. Daardoor is de sessie minder geschikt voor medewerkers die uitsluitend werkzaam zijn in de uitvoeringsfase. 

  Heeft u nog geen ervaring met de CROW-richtlijn Zorgvuldig Grondroeren en de publicatie 'Schade voorkomen aan kabels en leidingen' en wilt u uw kennis vergroten? Meld u dan aan voor de reguliere cursus Schade voorkomen aan kabels en leidingen. In deze cursus wordt in detail ingegaan op de inhoud van de publicatie.


  Praktische informatie

  • Vorm: incompany
  • Duur: halve dag, tijden in overleg
  • Kosten: neem contact op voor een offerte. E-mail naar cursus@crow.nl of vraag meer informatie aan via de CROW-klantenservice: (0318) 69 53 15
  • Na afloop ontvangt u de presentatie digitaal via uw Mijn CROW-account
  • Algemene leveringsvoorwaarden CROW
 • Kennis delen met uw team of afdeling?
  Waar ligt de kennisbehoefte van uw team? Gaat het om opfrissen? Is er behoefte aan verdiepen of juist toepassen van kennis? CROW Incompany traint uw team of afdeling effectief in uw eigen omgeving. Bepaal zelf de inhoud. Kies voor een ‘standaard’ cursus uit het educatieprogramma of stel met een CROW-relatiemanager een training op maat samen.

   
  Voordelen en kenmerken

  • Uw medewerkers in één keer op hetzelfde kennisniveau
  • Kennisoverdracht door een deskundige CROW-docent
  • Praktijkgericht leren door inbreng eigen voorbeelden
  • Voordeliger dan ‘open’ inschrijvingen (vanaf 8 deelnemers)
   

  Vrijblijvend advies op maat
  Bij CROW Incompany is veel mogelijk. Wilt u een training voor een halve dag of een hele dag? Een training deels na werktijd of vroeg in de ochtend? Bespreek het met CROW Incompany. Stuur een e-mail naar cursus@crow.nl of vraag meer informatie aan via de CROW-klantenservice: (0318) 69 98 88.

Cursussen
ma t/m vrij 08.00 uur tot 16.30 uurCROW cursussen online en/of op locatie​
CROW geeft weer cursussen. Geheel volgens de RIVM-richtlijnen en in groepen van maximaal 15 personen is het dus weer mogelijk om je kennis bij te spijkeren. Meer weten over de richtlijnen en mogelijkheden? 

Scroll naar boven