Opfriscursus weer, gladheid en GMS

  • Productgroep: Cursus
  • Vakgebied(en): Infrastructuur

Werkt u vanuit Rijkswaterstaat of de Provincie met het Gladheidmeldsysteem (GMS2) en beschikt u over voldoende basiskennis ervan? Met deze herhalingscursus kunt u uw kennis over het systeem opfrissen.

Prijs per stuk: € 385,00

Excl. 21% BTW

Inhoud van de training

  • De meest recente aanpassingen en verbeteringen van het GMS2
  • Het op een juiste manier gebruiken van GMS2 in met name het winterseizoen.

Voor wie is deze cursus?

Voor medewerkers van Rijkswaterstaat en van Provincies die werken met het GMS van Rijkswaterstaat. Werkt u bij een andere organisatie? Neem dan eerst contact op met CROW. Verplichte vooropleiding: Opleiding Gladheidmeldsysteem (GMS2) van Rijkswaterstaat.

Praktische informatie

Programma en inhoud

Aan de hand van praktijkvoorbeelden en cases wordt stilgestaan bij het gebruik van het GMS2 van Rijkswaterstaat. De laatste versie van GMS2, met de aanpassingen en verbeteringen, wordt besproken. Werkvorm: in mondelinge vorm met behulp van uitwerken cases en praktijkvoorbeelden inclusief een theoretisch deel.
 

Kies uw datum en locatie

Kennis delen met uw team of afdeling?

Waar ligt de kennisbehoefte van uw team? Gaat het om opfrissen? Of is er behoefte aan verdiepen van kennis? CROW Incompany traint uw team of afdeling effectief in uw eigen omgeving. Bepaal zelf de inhoud. Kies voor een ‘standaard’ cursus uit het educatieprogramma of stel met een CROW-relatiemanager een training op maat samen.

Voordelen en kenmerken

  • Uw medewerkers in één keer op hetzelfde kennisniveau
  • Kennisoverdracht door een deskundige CROW-docent
  • Praktijkgericht leren door inbreng eigen voorbeelden
  • Voordeliger dan ‘open’ inschrijvingen (vanaf 8 deelnemers)

Vrijblijvend advies op maat

Bij CROW Incompany is veel mogelijk. Wilt u een training voor een halve dag of een hele dag? Een training deels na werktijd of vroeg in de ochtend? Bespreek het met CROW Incompany. E-mail naar cursus@crow.nl of vraag meer informatie aan via de CROW-klantenservice: (0318) 69 53 15.
 

Vragen?

Simone Magendans

Medewerker Service & Realisatie

Bel of mail met