Bouwcontracten en -management (incompany)

voor een regisserende overheid

 • Productgroep: Incompany
 • Thema: Aanbestedingswet, BIM, CO2-prestatieladder, Contractdata, Contractdata, CROW ProContract, CROW ProContract, Duurzaam inkopen, EMVI - Gunnen op waarde, Geïntegreerd contract, Hybride contract, Past performance, Raambestek, RAW, Risicomanagement, RISNET, Specificeren, Specificeren, Systems engineering, UAV en UAV-gc, VISI

In deze cursus ligt de nadruk op het inrichten en onderhouden van de samenwerking met marktpartijen die het best past bij de omvang, complexiteit en de te realiseren doelen van uw projecten. Gaat u met moderne contracten werken? Zo ja, waarom en hoe? Deze cursus geeft u inzicht in de vele methoden en instrumenten die u kunt inzetten bij uw marktbenaderingsstrategie, de keuze voor de contractvorm en een continue en adequate contract- en projectbeheersing.

 
Meer weten over bijvoorbeeld programma en prijzen? Stel uw vraag aan de relatiemanager educatie of neem contact op met de klantenservice: via 0318 – 69 5315 of cursus@crow.nl.
 • Wat leert u van deze cursus?

  De belangrijkste leerdoelen van deze cursus zijn:
   
  • Inzicht in relevante strategieën voor de marktbenadering (incl. samenwerkingsvormen en ondersteunende contractvormen), en wijze van bepaling geschikte marktbenaderingsstrategie (op hoofdlijnen)
  • Inzicht in de samenhang tussen instrumenten voor integrale contract- en projectbeheersing.
  • Inzicht in het proces dat zich richt op het risico gestuurd beheersen van scope, tijd, geld en kwaliteit van de projectorganisatie en de totstandkoming van het project.
  • Bewustwording van de consequenties van keuzes voor een samenwerkingsvorm en de implicaties voor de inzet van de beheersingsinstrumenten en hun afzonderlijke effecten op de samenwerking.

  Voor wie is deze cursus?

  Deze incompany-cursus is bedoeld voor de hoofdrolspelers binnen opdrachtgevende organisaties die de verbanden moeten leggen tussen de strategie van de organisatie en de aansturing van projecten. Denk daarbij aan afdelingshoofden, teamleiders, projectmanagers en inkopers. De cursus is uitermate geschikt voor personen die in slechts twee dagen inzicht willen krijgen in de vele ‘nieuwe en moderne’ methoden en instrumenten die u kunt inzetten bij uw marktbenaderingsstrategie, de keuze voor de contractvorm en een continue en adequate contract- en projectbeheersing.

  Praktische informatie

  • Vorm: klassikale cursus
  • Duur: 2 dagen van 09.30 tot 16.30 uur
  • Inclusief certificaat van deelname van CROW
  • Circa 2 weken voorafgaand aan de opleiding of cursus ontvangt u de presentatie met dia’s via Mijn CROW. U kunt deze downloaden en:
   o    zelf uitprinten en meenemen naar de opleiding (als u prijs stelt op een papieren versie van het lesmateriaal), of
   o    op uw eigen e-device meenemen naar de opleiding. De presentatie is verpakt in een bewerkbaar pdf-formaat waarin u aantekeningen kunt maken.
  • Algemene leveringsvoorwaarden CROW
 • Kennis delen met uw team of afdeling?

  Waar ligt de kennisbehoefte van uw team? Gaat het om opfrissen? Of is er behoefte aan verdiepen van kennis? CROW Incompany traint uw team of afdeling effectief in uw eigen omgeving. Bepaal zelf de inhoud. Kies voor een ‘standaard’ cursus uit het educatieprogramma of stel met een CROW-relatiemanager een training op maat samen.

  Voordelen en kenmerken

  • Uw medewerkers in één keer op hetzelfde kennisniveau
  • Kennisoverdracht door een deskundige CROW-docent
  • Praktijkgericht leren door inbreng eigen voorbeelden
  • Voordeliger dan ‘open’ inschrijvingen (vanaf 8 deelnemers)

  Vrijblijvend advies op maat

  Bij CROW Incompany is veel mogelijk. Wilt u een training voor een halve dag of een hele dag? Een training deels na werktijd of vroeg in de ochtend? Bespreek het met CROW Incompany. E-mail naar cursus@crow.nl of vraag meer informatie aan via de CROW-klantenservice: (0318) 69 53 15.
   

Cursussen
ma t/m vrij 08.00 uur tot 16.30 uur


1 juni: Start CROW cursussen op locatie​
Vanaf 1 juni starten wij weer met het geven van cursussen op diverse locaties door heel Nederland. We maken het middels maatregelen voor jou mogelijk om in kleine groepen volgens de RIVM-richtlijnen een cursus te volgen. Wil je meer weten over de richtlijnen die gelden? 
 
We zien je graag binnenkort bij 1 van onze cursussen!​
    
Scroll naar boven