CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Asfalt in RAW: contract- en kwaliteitsmanagement

 • Productgroep: Cursus
 • Thema: Asfaltverharding, Contractdata, RAW

Vind je asfalt in RAW ook lastig? Je bent niet de enige. Verreweg de meeste directievoerders, toezichthouders en beheerders vinden dat. In de praktijk gaat er bij asfalt nog al eens wat mis. Met de komst van de functionele beschrijvingen van asfalt is het er voor veel directievoerders en toezichthouders niet gemakkelijker op geworden. Wil je praktijkproblemen leren voorkomen en adequaat oplossen? Wij werken in de cursus alleen met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk, niet met droge theorie. Deze dag verdien je bij het eerste asfaltwerk gegarandeerd terug.

 
Gratis
Inschrijven via de website is op dit moment helaas niet mogelijk. Wel kunt u altijd informeren naar de mogelijkheden voor deelname. Bel de klantenservice: 0318 - 69 53 15 of e-mail cursus@crow.nl.
 • Kennis delen met uw team of afdeling

  Waar ligt de kennisbehoefte van uw team? Gaat het om opfrissen? Of is er behoefte aan verdiepen van kennis? CROW Incompany traint uw team of afdeling effectief in uw eigen omgeving. Bepaal zelf de inhoud. Kies voor een ‘standaard’ cursus uit het educatieprogramma of stel met een CROW-relatiemanager een training op maat samen.

  Voordelen en kenmerken

  • Uw medewerkers in één keer op hetzelfde kennisniveau
  • Kennisoverdracht door een deskundige CROW-docent
  • Praktijkgericht leren door inbreng eigen voorbeelden
  • Voordeliger dan ‘open’ inschrijvingen (vanaf 8 deelnemers)

  Vrijblijvend advies op maat

  Bij CROW Incompany is veel mogelijk. Wilt u een training voor een halve dag of een hele dag? Een training deels na werktijd of vroeg in de ochtend? Bespreek het met CROW Incompany. E-mail naar cursus@crow.nl of vraag meer informatie aan via de CROW Academie: (0318) 69 53 15.
   

Cursussen
ma t/m vrij 08.00 uur tot 16.30 uur
Ervaring | Deelnemer
"Een verfrissende kijk op de regelgeving rond asfaltwerken, waar opdrachtgever en opdrachtnemer zich aan committeren." - Henk Eekman, projectrealisator bij de gemeente Ede.
 


CROW cursussen op locatie​
CROW geeft weer cursussen op diverse locaties in Nederland. Geheel volgens de RIVM-richtlijnen en in groepen van maximaal 15 personen is het dus weer mogelijk om je kennis bij te spijkeren. Meer weten over de richtlijnen? 
 
Scroll naar boven