Arbeidsomstandigheden en veiligheid (incompany)

 • Productgroep: Incompany

Kent u de risico’s van civieltechnische projecten? Door risicogestuurd te werken, is niet alleen geld te besparen. Het helpt u de belangrijke verantwoordelijkheden van de bijzaken te scheiden. In de praktijk blijken werkomstandigheden en veiligheid vaak niet de eerste prioriteit. Toch heeft aandacht hiervoor een positief effect op de bedrijfsvoering. Het zorgt voor een kleinere kans op ongevallen (en aansprakelijkheidstellingen) en verhoogt de effectiviteit van werken. Naast wettelijke kennis voegt deze training op een prettige wijze praktische waarde toe aan het dagelijks werk in de praktijk.

 
Meer weten over bijvoorbeeld programma en prijzen? Stel uw vraag aan de relatiemanager educatie of neem contact op met de klantenservice: via 0318 – 69 5315 of cursus@crow.nl.
 • Uw medewerkers worden bewust van de wettelijke eisen van veiligheidsrisico’s en arbeidsomstandigheden en nemen verantwoordelijkheid. Daarnaast wordt geleerd hoe zij positief bijdragen aan de veiligheidscultuur binnen uw organisatie. In teamverband wordt een praktisch verander-, verbeter-, of actieplan opgesteld van een situatie die voor uw organisatie geldt.

  Voor wie is deze training bedoeld?

  Deze CROW-incompanytraining is voor overheidsafdelingen die zich bezighouden met civieltechnische projecten en die willen leren over veiligheid en arbeidsomstandigheden binnen projecten.
   

  Praktische informatie

  • Vorm: Interactieve training met ruimte voor alle denkbare vragen.
  • Deze training wordt alleen incompany verzorgd
  • Duur: 1 dag van 09.30 tot 16.30 uur
  • Groepsomvang: vanaf 8 personen of meer
  • Invulling is afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden.

  Prijsinformatie

  De basisprijs van deze incompany training staat rechtsboven in dit scherm weergegeven. De prijs is echter afhankelijk van de wensen van uw organisatie en de kennisbehoefte van uw team. Graag gaan wij daarover met u in gesprek. Daarna volgt een offerte die is afgestemd op uw behoeften.

  Heeft u vragen?

  Mail naar cursus@crow.nl. Wilt u persoonlijk contact over incompanytrainingen? Bel met onze klantenservice: (0318) 69 53 15.

   

 • Kennis delen met uw team of afdeling

  Waar ligt de kennisbehoefte van uw team? Gaat het om opfrissen? Of is er behoefte aan verdiepen van kennis? CROW Incompany traint uw team of afdeling effectief in uw eigen omgeving. Bepaal zelf de inhoud. Kies voor een ‘standaard’ cursus uit het educatieprogramma of stel met een CROW-relatiemanager een training op maat samen.

  Voordelen en kenmerken

  • Uw medewerkers in één keer op hetzelfde kennisniveau
  • Kennisoverdracht door een deskundige CROW-docent
  • Praktijkgericht leren door inbreng eigen voorbeelden
  • Vaak voordeliger dan ‘open’ inschrijvingen

  Vrijblijvend advies op maat

  Bij CROW Incompany is veel mogelijk. Wilt u een training voor een halve dag of een hele dag? Een training deels na werktijd of vroeg in de ochtend? Bespreek het met CROW Incompany. E-mail naar cursus@crow.nl of vraag meer informatie aan via de CROW-klantenservice: (0318) 69 53 15.

Cursussen en opleidingen
ma t/m vrij 08.00 uur tot 16.30 uur
Mét CROW onzichtbaar goed geregeld
Scroll naar boven