Educatie - Kennisbundels: alle kennis in één

Veel cursussen, opleidingen en leergangen van CROW worden aangeboden als Kennisbundel. Dat betekent dat u naast het reguliere cursusmateriaal (cursusmap met bijlagen of hand-out van de presentatie) extra materiaal krijgt aangeboden, waarvan de kosten zijn inbegrepen bij de cursusprijs. Dat is natuurlijk voordelig: de materialen vertegenwoordigen een waarde van al gauw enkele tientjes en soms wel meer dan honderd euro. Maar belangrijker is dat zo’n bundel u extra gereedschap biedt voor de toepassing in de praktijk van de kennis, opgedaan tijdens een cursus. Voorbeelden van dergelijk gereedschap zijn gedrukte CROW publicaties, Online kennismodules en E-learning modules.

Blended learning

CROW biedt steeds meer klassikale cursussen en opleidingen aan in combinatie met digitale, online producten: blended learning. Soms gebruikt de deelnemer deze producten voorafgaand aan of tijdens de klassikale cursus, soms dient het digitale product louter als naslagwerk en/of extra informatie. CROW gebruikt twee soorten online materialen: Kennismodules en E-learning modules, die beide ook als los product verkrijgbaar zijn.

Online Kennismodules

Deze kennismodules bevatten relevante kennis uit publicaties over een bepaald onderwerp binnen uw vakgebied. De Online Kennismodules zijn helemaal ingericht op het werkproces van de professional en ondersteunen u optimaal in uw dagelijkse werk. De online kennis staat in de CROW Kennisbank en is altijd en overal toegankelijk, op tablet en pc.

E-learning modules

E-learning modules zijn korte, intelligent opgebouwde programma’s waarbij u online op gestructureerde wijze wordt meegenomen in de leerstof. De E-learning modules bevatten meestal basale kennis over een relevant onderwerp. Door deze modules in te zetten als huiswerk voorafgaand aan een klassikale cursus, wordt het instapniveau van de deelnemers gelijkgetrokken en kan tijdens de klassikale cursus efficiënter en met meer diepgang worden ingegaan op de materie.

Scroll naar boven