Nieuws

Ons werk gaat (on) gewoon door

De gevolgen van de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) in Nederland zijn overal merkbaar. Zo ook bij CROW. Onze locaties in Ede, Utrecht en Delft zijn dan wel gesloten, thuis zijn wij (on)gewoon open.

Deze situatie vraagt veel van onze creativiteit, flexibiliteit en motivatie. Gelukkig hebben we hiervan genoeg bij CROW. Dus zitten onze medewerkers inderdaad niet meer op kantoor maar in de keuken, op zolder of op de logeerkamer. Allemaal op gepaste afstand van elkaar, maar wel heel erg verbonden.
 
Blijf verbonden
Dat blijven wij namelijk ook met onze klanten. Onze online communities groeien en fungeren nu nog meer als een bron van verbondenheid en inspiratie. En ook onze kennis is natuurlijk beschikbaar via de CROW Online Kennisbank. Dat is dan wel weer heel gewoon.

We willen elkaar niet uit het oog verliezen dus onze ambitie is om geplande evenementen, cursussen, bijeenkomsten en werkgroepen maximaal door te laten gaan, alleen dan online. We willen je hier graag over op de hoogte houden via onze speciale nieuwspagina. Hier kun je de ontwikkelingen op de voet volgen en zie je hoe onze praktische kennis, direct online wordt toegepast. Want bij CROW gaat ons werk (on) gewoon door.

CROW treft maatregelen rondom het coronavirus

De gevolgen van de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) in Nederland zijn overal merkbaar. Ook bij CROW hebben we in verband hiermee maatregelen getroffen. Tot 6 april werken onze collega's vanuit huis, in lijn met de richtlijnen van het RIVM en onze overheid. De gezondheid van onze medewerkers en onze samenleving, maar ook het belang van onze relaties staan voorop!

Onze dienstverlening blijft doorgaan, maar fysieke afspraken, zoals werkgroep bijeenkomsten worden zoveel mogelijk vervangen door online afspraken via conference calls en skype. De cursussen, bijeenkomsten en congressen die gepland staan in de periode tot 6 april worden doorgeschoven. Deelnemers en betrokkenen worden hierover zo snel mogelijk geïnformeerd. Uiteraard blijven we bereikbaar voor vragen. Dit kan via onze Klantenservice.
 

Telefonische bereikbaarheid CROW

Door de omschakeling kan het zijn dat onze telefonische bereikbaarheid iets minder is. Via e-mail zijn we goed bereikbaar en vragen of terugbelverzoeken worden z.s.m. in behandeling genomen.

Scroll naar boven