Online Congressen

Wat hadden we graag iedereen persoonlijk de hand geschud op de geplande congressen! Omdat dat er voorlopig helaas niet in zit, organiseren we in ieder geval voor het Nationaal Congres Aanbesteden en Contracteren en de CROW Infradagen een speciale editie van het congres: online, in delen en op verschillende data. 

Nationaal Congres Aanbesteden en Contracteren
We inspireren je op het gebied van innovatie, duurzaamheid en anders samenwerken in drie verschillende online themabijeenkomsten van maximaal 1,5 uur per sessie. Optimale focus zonder vierkante ogen! 

  • Innovatie - 22 juni 2020 om 14.00 uur
  • Duurzaamheid - 2 juli 2020 om 14.00 uur
  • Anders Samenwerken - 6 juli 2020 om 14.00 uur
Benieuwd naar de inhoud van de themabijeenkomsten of inschrijven? Bekijk dan de website.

CROW Infradagen
De CROW Infradagen staan in het teken van ‘denken in mogelijkheden’. Want met elkaar maken we de Nederlandse infra toekomstbestendig. Door onderzoek te doen naar nieuwe technieken, middelen en mogelijkheden die we met elkaar delen op de CROW Infradagen. En natuurlijk door de Infradagen online aan te bieden in een tijd waarin fysiek bij elkaar komen niet mogelijk is.

Er staan 14 online sessies op het programma die we later deze week officieel bekend zullen maken. Houd onze nieuwspagina in de gaten voor de laatste stand van zaken.

Overige congressen
Ook voor de congressen die in het najaar gepland staan wordt er op dit moment gekeken naar een alternatieve invulling. Voor het Nationaal Verkeerskundecongres geldt dat dit zeker weten doorgaat. In het uiterste geval volledig digitaal. Maar aanmelden voor 29 oktober is al mogelijk. En ook voor het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte (NCBOR) wordt er gekeken naar een eventuele alternatieve invulling. 

Houd in ieder geval onze nieuwspagina in de gaten voor de laatste stand van zaken rondom de congressen.

Vragen?
Heb je een vraag over één van onze congressen? Neem dan contact op met onze congresadministratie via congressen@crow.nl of 0318 - 69 98 88.
Scroll naar boven